Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Sierra de Guadarrama

Zapraszam i z gory dziekuje za Wasze cenne uwagi

1.

2.

3.

4.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Podobają mi się ,ostatnie mniej...sam nie wiem czemu.. .Kadr taki jakiś..no nie wiadomo jaki....i wygląda jakbyś niebo dokupił..
    1,2,3 mają ładne,czyste kolorki .Cóż więcej trzeba...?
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie

'Slodkie' te zdjecia, i nic wiecej.

Domyślnie

Myślę,że raczej o dzieła tu nie chodziło....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

ladnie , - kolory, dość ładne kadrowanie ,landszafciki

ps,oprócz ostatniego

pozdrawiam

Domyślnie

Zgadzam sie, faktycznie przy ostatnim dalem ciala, jesli chodzi o kadrowanie. Niestety, nie dalo sie ustawic na tyle daleko (z powodu skal) zeby objac cale jeziorko moim 18-70. Na pewno tam jeszcze wroce i sprobuje poprawic to ostatnie zdjecie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Jako odmieniec powiem, ze wybieram ostatnie, tylko faktycznie cos z kadrem nie do konca.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

4 z tą skałą na ciemno wybrzuszoną to mógł być ciekawy temat. Chyba nie potrzebnie sugerowałeś się szerokim kadrowaniem. Ja ostatnio celowo schowałem tokinę do torby, bo już chyba w rutynę wpadałem....
    Tu moim zdaniem świetnie by zagrał kadr w którym znalazło by się to ciemniejsze zgrubienie skał na zboczu wraz z jego odbiciem w wodzie (a i może przez wodę prześwitujące kamienie dna przy brzegu). No coś takiego. A tak wszystkie zdjęcia z jedną manierą - byle daleko i szeroko. Przy czym technicznie są bardzo dobre.
    Dla pomijając niewykorzystany potencjał 4 podoba się 2. Tu coś się dzieje - ciemniejsza góra po lewej niżej jakaś kosodrzewina czy coś (nie znam się ;] ) i dla uzupełnienia daleki, zamglony plan.
    I cały problem w tym, że są to bardzo dobre technicznie zdjęcia. Piękne pocztówki ale zabrakło im właśnie jakiegoś kopa, czegoś co by zapadło w pamięć oglądającemu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anchel Zobacz posta
    I cały problem w tym, że są to bardzo dobre technicznie zdjęcia. Piękne pocztówki ale zabrakło im właśnie jakiegoś kopa, czegoś co by zapadło w pamięć oglądającemu.
    Jako poczatkujacy adept fotografii, taki komentarz mnie mimo wszystko cieszy, nie ukrywam Dla mnie rowniez zdjecie nr 2 jest najciekawsze. Dzieki temu komentarzowi wiem teraz na czym sie powinienem skupic - na kompozycji i poszukiwaniu ciekawych motywow. Bede mial okazje wrocic w to miejsce - postaram sie, zeby nastepne zdjecia nie byly juz tylko pieknymi pocztowkami

Uprawnienia umieszczania postów