Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

dzieki dzięki za komentarze, zdjęć bedzie wiecej na pewno. fociłem z widowni, a dokładniej z płyty (B3). Zrobiłem 1200 zdjęć.

Większość zdjęć była robiona na f/4-4,5 i czasy 1/400 i iso 2500 (lub około). Swoim d50 bym zadnego zdjecia nie zrobił, ale ze pożyczyłem d300 to mogłem zrobić wiekszość ujęć z takimi czasami. A więc żadnej lampy nie było w grze, wszystko z lamp red bullowskich Co do ostrości, to oczywiście że iso troszke ją zjadło, ale zawsze gdy robiłem d300 i pomniejszałem zdjęcia, to wszyscy mowili że nie ostre, więc to wina chyba actiona w PS przystosowanego do mojego D50

Lekko kadrowane
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez najt Zobacz posta
    Swoim d50 bym zadnego zdjecia nie zrobił, ale ze pożyczyłem d300 to mogłem zrobić wiekszość ujęć z takimi czasami. D50
    E tam marudzisz! kolo mnie (tez plyta w sektorze B3) stal koles z D50 i cos tam pstrykal! Efektow co prawda nie widzialem, ale koles sie nie poddawal i non stop mial aparat w gorze i probowal w cos wycelowac
    Miejsce na Twoją reklamę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szympro Zobacz posta
    E tam marudzisz! kolo mnie (tez plyta w sektorze B3) stal koles z D50 i cos tam pstrykal! Efektow co prawda nie widzialem, ale koles sie nie poddawal i non stop mial aparat w gorze i probowal w cos wycelowac
    nie no, jak ludzie telefonami robili, to mysle ze moje lustro cos by tam zrobiło. bym nie zrobił 1200 zdjec, tylko z 400, bo 2,5kl/s to nie 6kl/s i śledzenie 3D sie przydało ale co najsmieszniejsze było robieniu zdjec z płyty, to że jak rider był w kluczowym momencie tricku, to zawsze mi jakas głowa w kadr wchodziła (jestem za niski ).

A i kogoś poratowałem baterią, może ten ktoś jest na forum
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Uprawnienia umieszczania postów