Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Domyślnie RedBull X-Fighters

Niezapomniana impreza, kogo nie było, niech żałuje

1.
    2.
    3.
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

załuje ,bo mialem jechac ale sie zatrulem i sprzedalem bilety w piatek dlatego czekalem na zdjecia z niecierpliwoscia.Jakie warunki do fotografowania?

sailor
    Gość

Domyślnie

swietne .. dawaj wiecej !!!

Domyślnie

najt fociles z widowni? czy miales jakas akredytacje?

zdjecia pierwsza klasa!
    d700

Domyślnie

ujęcia fajne zwłaszcza ze trunde warunki to o szumach nic nie powiem, ale chyba nie są do końca ostre te zdjęcia.
    D750 D700 D7000 + s10-20 + S20F1.8 N50F1.8 + N24-70 + N70-200 + uv SDEx:SD,CF + SB-800+SB900 PixelK + hexacoopter | Minolta D700si+28-200+5400xi| 300F4 + 120F2.8 + 80F2.8 + 50F4 + 30cm http://www.rafalbociek.rwbb.pl

Domyślnie

mnie to troche wygląda jak mocny crop. no chyba że się mylę ... kadry świetne chce się zobaczyć więcej, ale spore iso zżarło jakość
    Pozdrawiam Paweł
    a D80 nadal robi zdjęcia ... | Forum Farmaceutyczne

Domyślnie

Ja żałuję, za późno zacząłem szukać biletów
    Cytat Zamieszczone przez Zuzus Zobacz posta
    najt fociles z widowni? czy miales jakas akredytacje?
    No właśnie, a z tym się wiąże moje pytanie o lampkę, spokojnie wyrabiała, czy była na granicy mocy?
    Z tym najbardziej mi odpowiada 3. ale ma ochotę na więcej!
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

dzieki dzięki za komentarze, zdjęć bedzie wiecej na pewno. fociłem z widowni, a dokładniej z płyty (B3). Zrobiłem 1200 zdjęć.

Większość zdjęć była robiona na f/4-4,5 i czasy 1/400 i iso 2500 (lub około). Swoim d50 bym zadnego zdjecia nie zrobił, ale ze pożyczyłem d300 to mogłem zrobić wiekszość ujęć z takimi czasami. A więc żadnej lampy nie było w grze, wszystko z lamp red bullowskich Co do ostrości, to oczywiście że iso troszke ją zjadło, ale zawsze gdy robiłem d300 i pomniejszałem zdjęcia, to wszyscy mowili że nie ostre, więc to wina chyba actiona w PS przystosowanego do mojego D50

Lekko kadrowane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez najt Zobacz posta
    Swoim d50 bym zadnego zdjecia nie zrobił, ale ze pożyczyłem d300 to mogłem zrobić wiekszość ujęć z takimi czasami. D50
    E tam marudzisz! kolo mnie (tez plyta w sektorze B3) stal koles z D50 i cos tam pstrykal! Efektow co prawda nie widzialem, ale koles sie nie poddawal i non stop mial aparat w gorze i probowal w cos wycelowac
    Miejsce na Twoją reklamę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szympro Zobacz posta
    E tam marudzisz! kolo mnie (tez plyta w sektorze B3) stal koles z D50 i cos tam pstrykal! Efektow co prawda nie widzialem, ale koles sie nie poddawal i non stop mial aparat w gorze i probowal w cos wycelowac
    nie no, jak ludzie telefonami robili, to mysle ze moje lustro cos by tam zrobiło. bym nie zrobił 1200 zdjec, tylko z 400, bo 2,5kl/s to nie 6kl/s i śledzenie 3D sie przydało ale co najsmieszniejsze było robieniu zdjec z płyty, to że jak rider był w kluczowym momencie tricku, to zawsze mi jakas głowa w kadr wchodziła (jestem za niski ).

A i kogoś poratowałem baterią, może ten ktoś jest na forum

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów