Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Mistrzostwa Śląska OFF-ROAD,cz.2

Była klasa standard teraz pora na klasę adventure.
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.

Domyślnie

Bardzo ok 2 i 3. Wlasciwie to 2 najbardziej za przestrzennosc taka
    >>> Pozdrawiam <<<

Domyślnie

Również stawiam na 2 i 3.
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

Ja obstawiam fote nr 3, gdyz jestem twórcą tego pojazdu
    A tak serio, to wszystkie foty są super na tym forum, jestem pod wrazeniem ich wykonania. Przyznam, że przypadkowo znalazłem link na tę stronę.
    Pozdrawiam Forum mistrzów obiektywu!

Team 4x4 Toyota Katowice
    Darek

PS. Co trzeba zrobic, żeby być posiadaczem lub zeby zobaczyć więcej fot na których uwieczniono Toyotę LC?

Domyślnie

PS. Co trzeba zrobic, żeby być posiadaczem lub zeby zobaczyć więcej fot na których uwieczniono Toyotę LC?
    Mysle, ze ktos kto jeszcze robil Wam zdjecia napewno sie ujawni. Widzialem wywiad na TVS. Zycze powodzenia na Berlin/Breslau bo chyba po to zbudowaliscie Toyote
    >>> Pozdrawiam <<<

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Igorsky Zobacz posta
    Mysle, ze ktos kto jeszcze robil Wam zdjecia napewno sie ujawni. Widzialem wywiad na TVS. Zycze powodzenia na Berlin/Breslau bo chyba po to zbudowaliscie Toyote
    B-B nazywa się teraz Drezno-Wrocław ale jak zwał tak zwał bardzo chcemy wystartować, już raz jechałem B-B tylko ze w klasie cięzarowej, teraz czas na Toyotę widzę to ze nasza toyota ma wielkie serce do wyścigu! więc damy jej szanse, my damy radę zobaczymy co da z siebie Biała (tak ją nazywamy)

na MŚ dojechała na 4 placu dlatego ze od 2 okrążenia padł alternator i mielismy częste zmiany akumulatora, no ale dawała radę

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów