To narazie na tyle, zobacze co dalej
![]()
Szukaj
To narazie na tyle, zobacze co dalej
![]()
Tylko ostatnie (może z troszke mniejszą GO), ale kto ja jestem, żeby wyrażać opinie?
The lens that falls is always the most expensive.
też jestem za ostatnim.....tylko czoło bym trochę przypudrował![]()
pozdrawiam Marcin
Pozwole sobie na odrobine krytyki:
1.Fatalna jakosc zdjecia i/lub skanu. Zle oswietlenie (strzal lampa w oczy) i niekorzystne ustawienie modelki.
2. Nieciekawie wyglada tlo - moze udaloby sie inaczej oswietlic modelke, tak aby pogniecione tlo po prostu zniknelo w ciemnosciach?
Poza niezbyt korzystna: sprawia wrazenie, jakby modelce ucielo nogi.
3. Najlepsze z pokazanych zdjec, ale moznaby nieco inaczej kadrowac (dol zdjecia)
Za martinem75: czolo za bardzo blyszczy
Pozdrawiam, Lolas
ja widze tylko jedno foto.
przeszkadza:
stanik, pierscionki, tipsow nei lubie ale skoro sa to niech juz beda, ciecie czola a kawalkiem wystajacych wlosow.. tyle o kadrze.. swiatelko zbyt plaskie i ostre co spowodowalo swiecenie sie czola i nosa.
podoba sie:
makijaz
Ja tez widze tylko jedno. Zdjecie z pomyslem. Ladny make-up. Jeszcze bardziej czekam na zdjecia Ande'go.
Kompletnie nie pasuja mi wampowate tipsy do tego infantylnego staniczka...
Pomysl na make-up moze niezly, ale wykonanie kiepskie; rzuca sie w oczy porowate, swiecace czolo... Kadr tez mi cos nie lezy... Irytuje obcieta glowa wespol z niby centralnym a jednak nie -- ulozeniem modelki (ucieka o kilka stopni w prawo).
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
zgadzam się ze STIGIEM, a ja bym chyba wyczernił jeszcze trochę górę bo mnie irytują te nieco widoczne nogiZamieszczone przez stig
![]()
Skontaktuj się z nami