Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Wątek: Deszczowo...

Domyślnie

Ostatnie do tego watku - nie moge sie zdecydowac pomiedzy drugim a trzecim...

3.

Domyślnie

mi sie wszystkie zdjecia podobaja, kadry i klimacik bardzo dobre. ja akurat ostatnio jak bylem w londynie to bylo diablo goraca a sama pogoda faktycznie niespotykana...wszakze nie padalo od wczoraj
    D2x | D80 | MB-D80 | S10-20 | N 17-55 2.8 | S28-70 | N50 1.4D | S70-300 | SB800 | Manfrotto | Lowepro + pare innych zabawek...
    http://www.sqbgallery.yoyo.pl/ <-- Moja galeryjka...

Domyślnie

co do ziarna, czy nikt się nie zastanowił, że to ziarno to krople deszczu?! no i poza tym przy obfitym deszczu klarowność powietrza spada, stąd ten brak kontrastu, jak dla mnie. Zdjęcia bombowe
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Ostatnie nie, dwa pierwsze bardzo tak. A jeśli idzie o kontrast, to IMO najlepszy jest na 3.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

drugie wysmienite zdecydowanie lepsze niz pierwsze ale do apogeum szczescia brakuje mi bardziej zdecydowanego ciecia mam nadzieje, ze sie nie obrazisz, jak pokaze dokladnie o co mi chodzi zerknij jak rewelacyjnie zbiegaja sie do cenrum zdjecia linie lamp i lawek zreszta wyglada to tak jakby przedstawieni ludzie wlasnie tam zmierzali w mojej opini to kolo za bardzo odwracalo uwage w poprzedniej wersji zdjecia

kapitalna fota

regulamin

Domyślnie

eee, ja tam wolę orginalny kadr Na Twoim ciasno mi z każdej strony.
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

1 i 2 reszta nie bardzo
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Ładne ale czerń nie jest czernią , czyli brak kontrastu Pozdrawiam
    A gdzie jest powiedziane, że musi być czerń? Możesz podać, jakie nasycenie czerni jest właściwe?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

A jak będzie czarne to ktoś się przypnie o szczegóły w cieniach
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

na 1 bardzo harmonijny i przemyślany kadr, 2 też świetna, bardzo podobają mi się te 2 fotki

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów