Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Deszczowo...

Domyślnie Deszczowo...

Dlugo czekalem na mozliwosc zrobienia kilku zdjec podczas deszczu... wszak zjawisko w Anglii malo spotykane

1.

Domyślnie

warto było czekać zdjęcie ma coś w sobie

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Ładne ale czerń nie jest czernią , czyli brak kontrastu Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Ładne ale czerń nie jest czernią , czyli brak kontrastu Pozdrawiam
    Rozumiem, ze to zle, skoro nie ma kontrastu?

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Troszkę brakuje a widzę , że spore iso , wiec i czerń może się "zlać tak sądzę ..hmm kurde fajne zdjęcie serio.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Troszkę brakuje a widzę , że spore iso , wiec i czerń może się "zlać tak sądzę ..hmm kurde fajne zdjęcie serio.
    Ja wiem, czy spore? ISO100 bylo. Padal bardzo ostry deszcz i tak sie zastanawiam, czemu ten kontrast mialby sluzyc? Owszem byl minimalnie wiekszy przed obrobka, ale celowo zdjalem, bo moim zdaniem (no chyba, ze sie myle - dlatego prosze o naprowadzenie) zdjecie zyskuje tym klimatem

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Malinowski Zobacz posta
    Ja wiem, czy spore? ISO100 bylo. Padal bardzo ostry deszcz i tak sie zastanawiam, czemu ten kontrast mialby sluzyc? Owszem byl minimalnie wiekszy przed obrobka, ale celowo zdjalem, bo moim zdaniem (no chyba, ze sie myle - dlatego prosze o naprowadzenie) zdjecie zyskuje tym klimatem
    100 ?? to ja nie wiem , na oko wyglada tak jak by w czarnych miejscach bylo ziarno i na niebie tez to widac.. albno jestem juz zmeczony

Domyślnie

Może to nie szum, tylko deszcz właśnie.

Zdjęcie dobre. Mogłeś je nazwać też "Samotność".
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

gdybym nie wiedział to tez bym myslal ze iso bylo spore, co do kontrastu to osobiscie wole zdjecia z troszke wiekszym. Zalwsze mozesz wrzucic drugie i bedzie porownanie
    REMONT

Domyślnie

noooo pofocilbym tamtejsze klimaty

klimacik na zdjeciu bardzo fajny obrobka sie podoba jedynie wyczekalbym przed wcisnieciem spustu do momentu pojawienia sie postaci z parasolem... bo ta sierotka jakos niespecjalnie fotogeniczna
    regulamin

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów