Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Konica Minolta D7D za 3333zł?

Byłem dzisiaj w FotoJokerze - na zamówienie mają tam KM Dynax 7D w cenie 3333 + dowolny (dostępny jeszcze u nich) obiektyw Tamrona za 1 złotówkę!
    Co o tym sądzicie?
    FX

Domyślnie

te dostepne u nich za 1 zl tamrony to low end i cena 1zl to w sumie max ile sie oplaca dac (co inszego gdyby ten wybor tamronow byl wiekszy), co do samej d7d to bardzo fajna puszka semi-pro ale czesto wymaga dostrojenia w bremen potem juz jest git ale moze byc koniecznosc korekcji BF/FF co wiąże sie z wyslaniem aparatu na miesieczne wakacje do reichu
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
    D750+Z5+Zfc

Domyślnie

ja po prostu byłem w szoku jeżeli chodzi o cene samej puchy - rok temu kosztowała z 7000 bodajże. ale cena spadła tylko chyba poprzez wykupienie przez sony
    FX

Domyślnie

nie tylko
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
    D750+Z5+Zfc

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

mkwiek

Dziś już nie ma się czym podniecać. W szoku to można było być w lutym i marcu, kiedy ceny D7D w zestawie z obiektywem minolty 17-35/2.8-4 (robota tamrona) kosztował 3200pln. Nówki z dwuletnią gwarancją...

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vadim
    mkwiek

Dziś już nie ma się czym podniecać. W szoku to można było być w lutym i marcu, kiedy ceny D7D w zestawie z obiektywem minolty 17-35/2.8-4 (robota tamrona) kosztował 3200pln. Nówki z dwuletnią gwarancją...

Pozdrawiam
    Jak 3200?!? U mnie D7D, nowka z 17-35 i dwuletnia gwarancja byla za 2900!!!! I to z zyskiem dla mnie (kupilem super tanio w Austrii).

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

pn

W tym co napisałeś jedna rzecz cholernie mi się nie podoba - irytujące stwierdzenie, że "była".
    Poszukaj w magazynku, może jakaś sztuka się ostała, chętnie przyjmę...

Pozdrawiam

Domyślnie

pn była za 2900??? jestem wstrząśnięty...
    FX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek
    pn była za 2900??? jestem wstrząśnięty...
    Nawet na tym forum sie oglaszalem pare miesiecy temu.

Uprawnienia umieszczania postów