Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Wieśniak

Domyślnie Wieśniak

Pozdrawiam
    aparat + obiektyw

Domyślnie

nie wiem co, ale chyba kompilacja zdjęcia i tytułu wywołała u mnie fajny odbiór tego zdjęcia GJ moim zdaniem
    D7100, 18-140, 35 1.8

Domyślnie

a u mnie wręcz przeciwnie ... wybitnie do fotki nie pasuje bądź co bądź podsycony negatywnie tytuł. A co do zdjęcia to bardzo przyjemne
    Pozdrawiam Paweł
    a D80 nadal robi zdjęcia ... | Forum Farmaceutyczne

Domyślnie

tyt. nie trafiony raczej ale zdjęcie ogólnie oki ale jak spojrzałem kto jest autorem to spodziewałem się czegoś lepszego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nysander Zobacz posta
    wybitnie do fotki nie pasuje bądź co bądź podsycony negatywnie tytuł.
    A to dlatego, ze "wiesniak" jest dla Ciebie znane tylko z potocznego jezyka, w ktorym to powszechnie uwazane jest za okreslenie pejoratywne. "Wiesniak", to po prostu czlowiek mieszkajacy na wsi (antonim dla "mieszczucha").

Przyjemne zdjecie, chociaz w kadrze minimalnie wiecej z lewej bym widzial...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nysander Zobacz posta
    a u mnie wręcz przeciwnie ... wybitnie do fotki nie pasuje bądź co bądź podsycony negatywnie tytuł. A co do zdjęcia to bardzo przyjemne
    Typowy, amerykański wieśniak, nie wiem czego się tu doszukujesz
    D7100, 18-140, 35 1.8

Domyślnie

Bardzo elegancki wieśniak, szczery i ciepły uśmiech.... przyjemne zdjecie!!Pozdr.

Domyślnie

Niezly portret. Skojarzył mi się z jednym z panów z "Tajemnicy Brokeback Mountain".

Domyślnie

bardzo dobre zdjęcie
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów