Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Domyślnie

Trafnie dobrany tytuł. Przerzuć się z ornitologii na gwiazdy polskich seriali, a Super Express i Fakt obsypią cię złotem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    Gdyby Tobie zrobić zdjęcie na kibelku z pewnością byś poczuł się dotknięty na swej godności.
    To po co naruszasz tę strefę boćka.
    Chyba się starzeję i nie kumam współczesnej sztuki fotograficznej.
    To nie sztuka to najzwyklejsze zdjęcie dokumentacyjne.Pokazuje czynnosc fizjologiczna wykonywanna przez mlodego boćka.Na filmach przyrodniczych kreconych np. przez BBC bardzo często są pokazywane sceny z życia róznych gatunków zwierząt i ptaków a wsród nich także te jak się ptaki załatwiają-jest to zupełnie normalne.
    Oczywiście że ja nie chciałbym zostać uwieczniony na zdjeciu w takiej chwili ale jednak jest pewna różnica miedzy bocianem i człowiekiem?
    Jeśli ktoś z forumowiczów poczuł się dotknięty lub obraziłem jego uczucia estetyczne to bardzo przepraszam-Nie miałem takiego zamiaru.
    Pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

pewnie nikt się nie czuje dotknięty, ale podejrzewam, że w BBC, które przytoczyłeś, "sranie" nie zajmuje 100% spektaklu, tak jak jest to u Ciebie
    ...lepiej gdybyś pokazał to karmienie i bijatyki, o których pisałeś

Cytat Zamieszczone przez tomek61 Zobacz posta
    To nie sztuka to najzwyklejsze zdjęcie dokumentacyjne.Pokazuje czynnosc fizjologiczna wykonywanna przez mlodego boćka.Na filmach przyrodniczych kreconych np. przez BBC bardzo często są pokazywane sceny z życia róznych gatunków zwierząt i ptaków a wsród nich także te jak się ptaki załatwiają-jest to zupełnie normalne.
    Oczywiście że ja nie chciałbym zostać uwieczniony na zdjeciu w takiej chwili ale jednak jest pewna różnica miedzy bocianem i człowiekiem?
    Jeśli ktoś z forumowiczów poczuł się dotknięty lub obraziłem jego uczucia estetyczne to bardzo przepraszam-Nie miałem takiego zamiaru.
    Pozdrawiam
    Tomek

Vodafone
    Gość

Domyślnie

no powiem szczerze,że to nie jet najciekawszy moment na robienie fotki... bocianowi

Domyślnie

No a tyle mówi się o nie robieniu zdjęć ptaków w gniazdach...

Domyślnie

a ja tak: zostawiła bym tytuł, wykadrowała samego boćka robiącego *** i wrzuciła w fotożart
    i by pasiło

Domyślnie

a dla mnie... supcio tylko chyba kategoria akt powinna być ...
    Nie wiem tyle, ile wie Bóg, ale na pewno wiem tyle, ile Bóg wiedział, gdy był w moim wieku...

Domyślnie

Przyroda to nie sama estetyka,niekiedy...
    Szczęśliwie trafionne,że nie...
    Samo życie...

Pzdr
    Andrzej

..nie rozumiem tonu nagannego w tym przypadku...zes..ał się i ..tyle...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Andrzej .. ale nie dasz sobie tego na pulpit?

Może kiedyś przyjdzie czas na człowieka "podpatrzonego" w takiej sytuacji ale to już czas na nastepnego odważnego

pozdrawiam

Domyślnie

Jak długo musiałeś czekać na taką okazję?
    Nikon D-60, Nikor 18-55, Nikor 18-200VR, SB-600, torba Tamrac oraz Konika-Minolta Dimage E-323.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów