Trafnie dobrany tytuł. Przerzuć się z ornitologii na gwiazdy polskich seriali, a Super Express i Fakt obsypią cię złotem.
Szukaj
Trafnie dobrany tytuł. Przerzuć się z ornitologii na gwiazdy polskich seriali, a Super Express i Fakt obsypią cię złotem.
To nie sztuka to najzwyklejsze zdjęcie dokumentacyjne.Pokazuje czynnosc fizjologiczna wykonywanna przez mlodego boćka.Na filmach przyrodniczych kreconych np. przez BBC bardzo często są pokazywane sceny z życia róznych gatunków zwierząt i ptaków a wsród nich także te jak się ptaki załatwiają-jest to zupełnie normalne.
Oczywiście że ja nie chciałbym zostać uwieczniony na zdjeciu w takiej chwili ale jednak jest pewna różnica miedzy bocianem i człowiekiem?
Jeśli ktoś z forumowiczów poczuł się dotknięty lub obraziłem jego uczucia estetyczne to bardzo przepraszam-Nie miałem takiego zamiaru.
Pozdrawiam
Tomek
tomek61
www.tomaszkubis.pl
no powiem szczerze,że to nie jet najciekawszy moment na robienie fotki... bocianowi![]()
No a tyle mówi się o nie robieniu zdjęć ptaków w gniazdach...
![]()
a ja tak: zostawiła bym tytuł, wykadrowała samego boćka robiącego *** i wrzuciła w fotożart
i by pasiło
a dla mnie... supciotylko chyba kategoria akt powinna być ...
Nie wiem tyle, ile wie Bóg, ale na pewno wiem tyle, ile Bóg wiedział, gdy był w moim wieku...
Przyroda to nie sama estetyka,niekiedy...
Szczęśliwie trafionne,że nie...
Samo życie...
Pzdr
Andrzej
..nie rozumiem tonu nagannego w tym przypadku...zes..ał się i ..tyle...
Pozdrawiam
Andrzej.
Andrzej .. ale nie dasz sobie tego na pulpit?![]()
Może kiedyś przyjdzie czas na człowieka "podpatrzonego" w takiej sytuacji ale to już czas na nastepnego odważnego
pozdrawiam
Jak długo musiałeś czekać na taką okazję?
Nikon D-60, Nikor 18-55, Nikor 18-200VR, SB-600, torba Tamrac oraz Konika-Minolta Dimage E-323.
Skontaktuj się z nami