Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Wał Zawadowski

Domyślnie Wał Zawadowski

Nie znalazłem stosownego miejsca, więc przywituję się tutaj. Proszę o ocenę. Nie wiem czy takie zdjęcie nadaje się do czegokolwiek.

Z góry dziękuję...
    Pozdrawiam
    Kruchy

Domyślnie

Nadaje sie IMO do tego żeby zrobić inne.

za duży chaos w kadrze, za dużo przeszkadzajek. Żeby się może słupów i znaków pozbyć.... i na B&W przekonwertować.... i przyciąć tak z 1/4-1/3 od góry

Domyślnie

Tak uważasz? Wow myślałem że zostanę od pierwszego posta mega zjechany... A tu miła niespodziewanka - jakieś rady ...

Czyli ogółem wyciąć niebo i wszystko co zbędne?

Jak będę miał chwilkę czasu to postaram się troszkę porzeźbić...

Domyślnie

A Tobie się podoba to zdjęcie?
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Heh no wiesz wybrałem akurat takie zdjęcie, a nie inne, bo poprostu mi się podobało... Tylko co z tego że mi się podoba, jeżeli jest ono bez sensu i niepoprawne w/g innych (którzy zapewne znają się dużo lepiej niż ja - początkujący żółtodziób )...

Ogólnie moim pomysłem akurat w tamtym momencie była filozofia, że słupek stoi sobie 24/7... Ale czym dłużej na nie patrzę - tym więcej rzeczy zauważam. Np. teraz zauważyłem że tory są jakoś krzywo... Szkoda że dopiero po wystawieniu dla ludzi.

Domyślnie

Bałagan jest kompletny! Nawet przycięcie po mojemu nie pomoże, bo wtedy będzie to zdjęcie słupka i szyn do wyboru Ja się skłaniam do sugestii kolegi wcześniej - próbuj dalej

Domyślnie

Jak juz powiedziałem wcześniej: rewelacji nie ma ale nie skazywałbym zdjęcia na zagładę:

Przepraszam że tak niedokładnie ale na szybko robione na laptopie

Domyślnie

ja tez bym zdjecia na zaglade nie skazywal. z malymi przerobkami mozna zrobic z tego przepis na drugie, lepsze zdjecie. podoba mi sie kadr tyle ze w tle jest troche balaganu, no ale ten klocek i tory sa spoko. usunalbym moze krzaczek (nie mowie tutaj o sekatorze ale o delikatnej zmianie pozycji aparatu) ktory zaslania znikajacy punkt torow no i ciachnalbym gore. jakas fajna obrobka i zdjecie jak malowane

Uprawnienia umieszczania postów