Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Warszawa nocą

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Warszawa nocą

kilka pstryków z nocnej wycieczki po Warszawie.

Zapraszam do komentowania

Domyślnie

ja bym 2 jakoś wyprostował. fajne
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

ja bym się do ostatniego przesunął metr do przodu a tak btw, to nie rozumiem stosowania do takiego zdjęcia szerokiego szkła, które nienaturalnie oddaje 'boczki', skoro masz tam tyle miejsca.
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

metr z przodu swiecila juz lampa prosto w obiektyw, wiec bezpieczniej bylo zrobic fote wlasnie z tego miejsca

Domyślnie

a moze tym razem lepszy od zuma w nogach był by zum w aparacie?
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

Most gdański ma większy potencjał. Nieudane graffiti rozprasza. Do mnie przemawia 3. Podoba mi się kolorystyka. A tak na marginesie: bierze ktoś z Was udział w konkursie o Warszawie? Ostatnio w metrze widziałem jakiś plakat, więc konkurs musi być bardziej prestiżowy. Ciekawe czy jakiś nikoniarz zgarnie główne nagrody.
    TATA na ASAPie używa: N D600 | S 20 1.8 | N 50 1.2 AIS | T 28-75 2.8 | Zoom H6N
    STYLy.pl
    ---

Domyślnie

Wszystko nudne. W nr 2 uliczke sfotografować na wprost - lampa wcale nie dodaje uroku, a rozwala całą kompozycje i rozprasza. Obiekt na nr4 jest nadzwyczajnie kolorowy. Za kolorowy. Napis "Legia" powinien znaleźć się oczywiście poza kadrem. 4 oczywiście do BW.

Uprawnienia umieszczania postów