Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez motylanoga Zobacz posta
    R, Ty chciałabyś tak...

a ja nie mowie jak ja chce bo to indywidualna sprawa, pytam sie dlaczego inni chca...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    a ja nie mowie jak ja chce bo to indywidualna sprawa, pytam sie dlaczego inni chca...
    Eee... to chyba trzeba zapytać tych co chcieli? Nie mam na przykład pojęcia dlaczego moja sąsiadka kupiła sobie różową torebkę, bo uważam, że jest okropna, ale jej się najwyraźniej bardzo podoba.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

gdyby porownywac zdjecia z podskokiem wykonywane na plenerach slubnych z rozowymi torebkami, to mozna stwierdzic, ze producenci torebek w innych kolorach musieliby zmienic profesje. interesuje mnie dlaczego tak jest?

moda? no ok, ale dlaczego slepo podazac za moda ktora w ogolnym odbiorze jest brzydka i nieatrakcyjna... klapki na oczach? bo inni tak maja? bo chce sie wyroznic*?

* moze zly przyklad. wyrozniaja sie teraz Ci ktorzy nie dadza z siebie pajacyka zrobic
    Ostatnio edytowane przez R ; 04-09-2008 o 12:50 Powód: .

Domyślnie

Podobno Richard Avedon był tym pierwszym który wprowadził "Jump" do fotografii mody, wcześniej zdjęcia mody były bardzo statyczne.
    Zdjecia ślubne wykonane w stylu "Jump" nie za bardzo mi sie podobaja, moze jak byłyby robione w studio na białym tle, czarno-białe i najlepiej klasyczną metodą, to wyszlo by cos ciekawego jak u Philippe Halsmana:
    http://www.magnumphotos.com/Archive/...Album&SP=Album
    Jestem przekonany że większość fotografów ślubnych nie widziała tych zdjęć, natomiast większość fotografów widziała zdjęcia w stylu "Jump" na polskich stronach forumowych typu digart itp.

Domyślnie

a w sumie tak podchodząc do sprawy można zapytać
    -dlaczego wszyscy chcą slub brać?
    -dlaczego kupuja samochody?
    -dlaczego jeżdżą na wczasy?
    dlaczego.....???
    w sumie to zacząłeś rozważania malkontenta na temat skoków ale mogłeś zacząć też na temat winietek BW całego stada innych spraw

Domyślnie

jesli ktorys z nas jest malkontentem to na pewno nie ja. ja zadalam konkretne pytanie na konkretny temat. nie interesuja mnie inne "dlaczego"
    znasz odpowiedz - napisz. sam wykonujesz podobne zdjecia - napisz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    jesli ktorys z nas jest malkontentem to na pewno nie ja. ja zadalam konkretne pytanie na konkretny temat. nie interesuja mnie inne "dlaczego"
    znasz odpowiedz - napisz. sam wykonujesz podobne zdjecia - napisz
    ..konkretne pytanie na konkretny temat z wyraźnie wartościująca intonacja - jak można takim knotom hołdować.

Ale to ani konkretne pytanie, ale konkretny temat. Bo w/w skoki, jak absolutnie każdy pomysł, można zrealizować z wielką klasą - czego dowodzi link z posta Floyd Rose, jaki zupełnie tandetnie.

Na przyszłość warto by zalinkować konkretne zdjęcia, zamiast rzucać pytaniem w próżnie i tupać nóżką, że nie ma mądrych odpowiedzi.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Uprawnienia umieszczania postów