Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Klaus Schulze & Lisa Gerrard Live

Koncert duetu Klaus Schulze i Lisa Gerrard z 18 lipca 2008 w niemieckim Loreley. Występ w ramach Night of the Prog Festival III

01.

02.

03.

04.

05.

06.

07.

08.

09.

10.

11.

12.

13.

Pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Niezle, bardzo dobrze oddaje atmosfere koncertu.
    Pozdrawiam
    Jerzy

Domyślnie

Śmierć to dobra tancerka...
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

Zazdroszczę koncertu

Domyślnie

Zdjęcia bardzo dobre.

Lisa Gerrard to legenda - zazdroszczę koncertu.

Domyślnie

Dzięki za dobre słowa. Informacja dla miłośników KS i LG - "Duet" wystąpi 13 listopada 2008 w Warszawie.
    Pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Gerrard na żywo masakruje i nie pozwala się podnieść z podłogi. Dubliński koncert Dead Can Dance z 2004 to chyba najlepszy show na jakim byłem... Ech, wspomnienia.

Tutaj podobają mi się zwłaszcza fotki Lisy; Klaus za swoimi samplerami i wynalazkami nie wzbudza takich emocji.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_Millennium Zobacz posta
    Dzięki za dobre słowa. Informacja dla miłośników KS i LG - "Duet" wystąpi 13 listopada 2008 w Warszawie.

Ja ju się nie mogę doczekać.

Pozdro,
    Pyzik
    http://www.dreamygallery.com

Domyślnie

Lisa Gerrard i Klaus Schulze zaprezentowali 2 dni temu w Bazylice Salezjanów w Warszawie koncert nad koncerty! ...muzykę wymykającą się słownemu opisowi, podaną w sposób godny Gigantów. Będę brutalny , ci co nie byli mogą spokojnie żałować

No i deser w postaci fragmentu kompozycji Thor (Thunder) z płyty Kontinuum wzbogacony wokalizami Lisy Gerrard... wow... mimo, że jestem bardzo wybredny, bo słucham muzyki KS od ponad 20 lat... i trudno mnie zaskoczyć, to przyznaję, że zostałem wgnieciony w fotel...

Tylko słowa, bo z szacunku dla wyjątkowej chwili skoncentrowałem się na muzyce i nie robiłem zdjęć...

Pozdro,
    Pyzik
    http://www.dreamygallery.com

Uprawnienia umieszczania postów