Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie slubniaki giziola

tak naprawde to po zdjeciach Adama i Kaliny nie mam z czym do ludzi wyjsc ale wrzuce pare kadrów z polowy sierpnia... Kochani kiedys was dogodnie ;P.. ale zebyscie sie nie zachwycali tak ich zdjeciami i zeby nudno nie bylo to dla kontry mozecie moje obsmarować bo tam to do ani jednego pixela sie nie doczepisz:P

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
    emeryt

Domyślnie

tak roznie na nich z ostroscia.... czym to robione?

Domyślnie

niektore po zmniejszeniu wysotzralem mniej inne bardziej w/g uznania, np 2 celowo mniej wyostrzylem, jakos mi tak bardziej pasowalo po prostu wiec jak jest , jak mialo bcy mozna krytykowac ganić jechać robione d300 S30 N85 najwiecej
    emeryt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez giziol Zobacz posta
    tak naprawde to po zdjeciach Adama i Kaliny nie mam z czym do ludzi wyjsc ale wrzuce pare kadrów z polowy sierpnia... Kochani kiedys was dogodnie ;P..

... podobno nadzieja umiera ostatnia.

Poza brakiem ostrości, który już wypomniał MikeP, to i kadry są jakieś niespecjalne, a obróbka wręcz tragiczna (te obwódki wokół postaci są po prostu blee ...).
    Nie wiem czy za dużo shadows/highlights, czy clarity, czy po prostu za mocno wyostrzone, nieostre zdjęcia.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

spadek formy?
    szkoda, bo lubię Twoje zdjęcia
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

ja wam dam spadek formy , zagrałem po prostu inny mecz ... tak to zrobilem tak to widzialem, krytyke wy3mam bom twardy chop! ;P
    emeryt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez giziol Zobacz posta
    krytyke wy3mam bom twardy chop! ;P
    i słusznie
    poza dwójką reszta mi się nie podoba
    są brunatno-smutne a miejscami wyglądają na wyostrzane na siłę

ps prócz 2 i 3 wszystkie wyglądają na wyostrzane i to grubo

Domyślnie

Sory ale taka obróbka jak na zdjęciach od 5 w góre jak dla mnie do ślubniaków delikatnie mówiąc kompletnie nie trafiona.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

mi sie podobaja poza 4 i 5
    4-ka za duzo elementow w kadrze , ogolnie balagan , i tak troche na sile z tym lustrem
    5- ka zupelnie mi nie lezy ciecie kadru , jak juz nie prosto to zdecydowalbym sie na bardziej pewne ciecie
    Kolorystyke postrzegam jako sposob indywidualnego wyrazenia siebie i szukania swojej sciezki
    Pzdr

Domyślnie

Giziol, wiem ze masz/szukasz swojego stylu, ale chyba troche przegiales, nr 6 szczegolnie "pojechany" po bandzie, pan mlody wyglada jak figura woskowa (tak mi sie kojarzy). Jak je obrabiales ze tak Ci wyszło?

Pozdr
    5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów