Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotr w Zobacz posta
    No właśnie, takich pytań się zawsze boję, bo z obróbki nie jestem zbyt biegły. Po prostu, saturacja na zero, więcej niż zwykle kontrastu, trochę levelsy regulowane w miare potrzeby. Nic więcej.
    Pytałam, bo taką metodą mi wychodzi o wiele gorzej niż tobie ale widać po prostu trzeba praktyki
    Dziękuję
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Imago Zobacz posta
    Pytałam, bo taką metodą mi wychodzi o wiele gorzej niż tobie ale widać po prostu trzeba praktyki
    Dziękuję
    Bardzo nakarmiłaś moją próżność .
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotr w Zobacz posta
    Bardzo nakarmiłaś moją próżność .
    Hehe
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Mnie to BW i ziarno akurat tutaj bardzo pasuje, ogólnie jest nieźle

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Dobrze,ze zrobiles to w b/w.
    IMHO ciut za mocno wyostrzone.
    Pozdrawiam
    Jerzy

Domyślnie

trudny temat do prawidlowego pokazania ,kiedyś swietnie zrobił inny obóz zagłady Malasana , od tamtej pory nie widziałem lepszego (na forum) - ja sam chyba bym się nie zmierzył z takim tematem

co do Twoich fotek kolor mz. stanowczo odpada i Twój wybór był prawidłowy ,ja bym stawiał na bliskie kadry szerokim szkłem ,dodałyby mz.trochę rozmachu i moze dramatyzmu

pozdrawiam

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

tam dramatyzm wyglądał by sztucznie...wszystko jest prawie pod linijkę, pozamiatane i ułożone...

na wystawie, którą robiłem z dzieciakami z kółka, była część poglądowa podobna jak w moim repie, oraz część "art" bw...obie stały obok siebie, ale się nie przenikały - razem wyglądało to bardzo dobrze...
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów