Close

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 72

Wątek: mixik by Kalina

Domyślnie

pięknie - jestem pod duużym wrażeniem

Domyślnie

A cały czas myślałem że Ty Kalina Canonem focisz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez max_xm Zobacz posta
    A cały czas myślałem że Ty Kalina Canonem focisz
    No widzisz jakie zdziewko)
    Ja tak samo jak Adam )
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

... w poprzednim poście, to chodziło o to, że tak samo jak Adam robię na Nikonie;)

Cytat Zamieszczone przez Blister Zobacz posta
    Erie przesadzasz troszkę;) Jeśli to Ty byś wrzucił te zdjęcia, to takie same wrażenie by na mnie wywarły, ponieważ to była moja pierwsza styczność ze zdjęciami Kaliny:)
    Miło mi, że Erie uważa, że mam taką mocną markę, że wystawiając mój debiut na Nikonie, każdy powinien mnie znać;)
    Co - jak widać - niekoniecznie jest prawdą.
    .... do czasu ;)))

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kalina Zobacz posta
    .... do czasu ))
    Wrodzona skromność

Co do zdjęć to tak jak napisał Niedźwiedź - One są na innym LEVELU percepcji
    Bardzo mi się podobają, ale masz wiele lepszych

Pozdrawiam!
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Domyślnie

Ludzie dajcie spokój z tymi innymi levelami percepcji. Moc tych zdjęc polega przecież na tym, że pomimo a raczej dzięki wysokiemu poziomowi (level) celniej trafiają do naszych zmysłów (percepcja).
    pozdrawiam , Autorce zazdroszczę levelu
    ff

Domyślnie

ok, choć wątek jest nieco konkurencyjny , napiszę wreszcie coś serio.

1. zdjęcie to dla mnie kwintesencja lekkości; łagodne, pastelowe światło, piękne barwy, czuli podpatrzeni młodzi. bardzo lubię to zdjęcie.

2. to dla mnie 3 historie. po pierwsze światło! - świetne, na kilku planach, symetryczne flary, miękkość. po drugie "śpiewaczka" - wielkie uniesienie, pasja. swietne dogranie z drugiego planu, nadaje kontekst, zagęszcza akcję. po trzecie kolory!

3. pomysł, wykonanie - nie mam słów. jedno z najlepszych zdjęć weselnych, jakie widziałem gdziekolwiek i kiedykolwiek, bez najmniejszego względu na to, czy to akcja, czy nie.

4. mój faworyt. świetnie zlapane, ciut groteskowe, lekkie, żartobliwe. niby przypadkowe, z biodra, a świetnie rozplanowane. no i obłędna obróbka. światła pałacu, kolory nieba. miód.

5. świetna, sytuacyjna. niby również ot tak strezlona, a fantastycznie skomponowana - równowaga miedzy dołem a górą, młodzi w rozświetlonym centrum. super!

6. bierze mnie najmniej, może dlatego, że taka to i ja bym umial zrobić

generalnie - choc Kalina zna moją opinię o swoich zdjęciach, bo przyjaźnimy się i bardzo lubimy, chciałem napisac to publicznie, choć nie przewidywałem aż takiego patosu - Kalina, od początku mojej przygody z fotografią to co robisz jest dla mnie wielką lekcją i wspaniałą inspiracją dzięki i pozdrawiam

Domyślnie

Nigdy się nie wypowiadałem się na naszym forum, ale zawsze musi być ten pierwszy... Osobiście bardzo cenię Panią Kalinę, bloga przeczytałem z dwa razy a zdjęcia wprost uwielbiam. Zdjęcia Pani Kaliny wg mojej opinii są ponadczasowe i spotykając się na forum za lat 20 każdy się na nich zatrzyma i zachwyci. Ta ciepła osoba imponuje swoją pracą i podejściem do życia. Mam nadzieję, że kiedyś choć w małym stopniu uda mi się robić zdjęcia jak Pani Kalina czy Pan Adam... Pozdrawiam ich serdecznie i czekam na kolejne zdjęcia
    ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomibomi Zobacz posta
    Pani Kalina czy Pan Adam...
    Nie trzeba aż tak oficjalnie, forum Nikona jest forum koleżeńskim. Pozdrawiam.
    Elliot Erwitt - mój MISTRZ !!!

Domyślnie

ok, no ale chciałem tak ładnie zacząć...) Pozdrowionka
    ...

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów