pięknie - jestem pod duużym wrażeniem
Szukaj
pięknie - jestem pod duużym wrażeniem
A cały czas myślałem że Ty Kalina Canonem focisz![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Ludzie dajcie spokój z tymi innymi levelami percepcji. Moc tych zdjęc polega przecież na tym, że pomimo a raczej dzięki wysokiemu poziomowi (level) celniej trafiają do naszych zmysłów (percepcja).
pozdrawiam , Autorce zazdroszczę levelu![]()
ff
ok, choć wątek jest nieco konkurencyjny, napiszę wreszcie coś serio.
1. zdjęcie to dla mnie kwintesencja lekkości; łagodne, pastelowe światło, piękne barwy, czuli podpatrzeni młodzi. bardzo lubię to zdjęcie.
2. to dla mnie 3 historie. po pierwsze światło! - świetne, na kilku planach, symetryczne flary, miękkość. po drugie "śpiewaczka" - wielkie uniesienie, pasja. swietne dogranie z drugiego planu, nadaje kontekst, zagęszcza akcję. po trzecie kolory!
3. pomysł, wykonanie - nie mam słów. jedno z najlepszych zdjęć weselnych, jakie widziałem gdziekolwiek i kiedykolwiek, bez najmniejszego względu na to, czy to akcja, czy nie.
4. mój faworyt. świetnie zlapane, ciut groteskowe, lekkie, żartobliwe. niby przypadkowe, z biodra, a świetnie rozplanowane. no i obłędna obróbka. światła pałacu, kolory nieba. miód.
5. świetna, sytuacyjna. niby również ot tak strezlona, a fantastycznie skomponowana - równowaga miedzy dołem a górą, młodzi w rozświetlonym centrum. super!
6. bierze mnie najmniej, może dlatego, że taka to i ja bym umial zrobić
generalnie - choc Kalina zna moją opinię o swoich zdjęciach, bo przyjaźnimy się i bardzo lubimy, chciałem napisac to publicznie, choć nie przewidywałem aż takiego patosu- Kalina, od początku mojej przygody z fotografią to co robisz jest dla mnie wielką lekcją i wspaniałą inspiracją
dzięki i pozdrawiam
Nigdy się nie wypowiadałem się na naszym forum, ale zawsze musi być ten pierwszy...Osobiście bardzo cenię Panią Kalinę, bloga przeczytałem z dwa razy
a zdjęcia wprost uwielbiam. Zdjęcia Pani Kaliny wg mojej opinii są ponadczasowe i spotykając się na forum za lat 20 każdy się na nich zatrzyma i zachwyci. Ta ciepła osoba imponuje swoją pracą i podejściem do życia. Mam nadzieję, że kiedyś choć w małym stopniu uda mi się robić zdjęcia jak Pani Kalina czy Pan Adam... Pozdrawiam ich serdecznie i czekam na kolejne zdjęcia
...
Elliot Erwitt - mój MISTRZ !!!Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
ok, no ale chciałem tak ładnie zacząć...) Pozdrowionka
...
Skontaktuj się z nami