Ja pierdziu, Kalina... co Ty wyprawiasz Kobieto.... Pogrzało Cię? Tak psuć rynek....
Dla mnie od dawien dawna zamiatasz w stolycy i nie tylko tam....- oczywiście w fotografii ślubnej
Szacunek pełen !
Szukaj
Ja pierdziu, Kalina... co Ty wyprawiasz Kobieto.... Pogrzało Cię? Tak psuć rynek....
Dla mnie od dawien dawna zamiatasz w stolycy i nie tylko tam....- oczywiście w fotografii ślubnej
Szacunek pełen !
DUŻE BRAWA za niekonwencjonalność i smak!!!!!!!
NIKON - system
sie konkursowo porobilo
nie ma co, swietna robota, drabinka i kebab to moi ulubiency....nie z tego seta...tak ogolnie
pozdrawiam
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Ładny mix, każde inne, jednak każde ma coś w sobie.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
ech.. komentarz zbędnyW końcu Adam ma konkurencję :P
Japierd...le jakie foty!! To pierwsze co rzuciło mi sie na język.
Aniu! CZARUJESZ!!
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
D700 + 35 + 85 i po co więcej?
to foty które sa juz na innym LEvelu percepcjiwiesz o tym doskonale
![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Witam
Kalino po obejrzeniu Twoich zdjec , a wczoraj zdjec AT ... zastanawiam sie nad zmiana profesji
moze zaczne hodowac dzdzownice albo zbierac opakowania po zarowkach
Powaznie biorac , Ja osobiscie ciesze sie , ze moge ogladac zdjecia na takim poziomie ( zreszta ostatnio nie tylko Wy zaprezentowaliscie wysmienite prace ) , dzieki temu mozna jak mawial tawariszcz Lenin
Uczitsia , Uczitsia i Uczitsia
Dzieki
Art
Wybaczcie, ale znacie eksperyment ze zdjęciami Tuzów fotografii wrzucanymi do oglądania bardziej klasycznym widzom? Takie co to się bez podpisu wstawia, aby nie było "obciążenia w zachwytach" powodowanego przez nazwisko/ nick... mnie niestety nie zachwycają powyższe zdjęcia jako docelowego odbiorcy (pana młodego) i sądzę że gdybym je wystawił na forum jako Erie to bym zgoła inne oceny zebrał
Kalina ma dużo lepsze zdjęcia niż te zaprezentowane powyżej, z całej szóstki to tylko 1. i 3. mi sie podoba, ale ja tam tylko marny pył i proch, a nie fotograf jestem
szkoda, że to już nie to samo forum...
Skontaktuj się z nami