Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez motyl Zobacz posta
    Na 5 m to działa u mnie. Może przy innym kompie, innym (lepszym) kablu USB pociągnie na dłuższą odległość.
    Przy dłuższych odległościach niż 5m potrzebne są tzw. repatery USB (tak się to nazywa jak dobrze pamiętam) Wzmacniają sygnał idący przez USB co 5m. Nie jest to nic innego jak przedłużasz USB ze wzmacniaczem sygnału na jednym końcu.
    Przerabiałem już to w innym temacie a mianowicie podłączałem centralkę tel. pod kompa. odległość ok 25 m. na zwykłych kablach USB nie było szans. Kupiłem 5 repaterów i od ponad roku wszystko śmiga.
    Tu powinno być podobnie. Myślę że koszt to będzie teraz ok 20 zł za 5m.
    De czy'sta + szkliwo

Domyślnie

Na Alledrogo się to nazywa AKTYWNY PRZEDŁUŻACZ USB i jest tego od groma.
    De czy'sta + szkliwo

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Czyli HUB USB z zewnetrzym zasilaniem 5V

EDIT:

Tutaj http://peb.pl/mulitimedia/209709-rap...l-pro-2-a.html znalazłem info, że współpraca z koncentratotrem nie koniecznie...
    Ostatnio edytowane przez Art Erie ; 23-09-2008 o 11:21
    D800; D300; 3xSB800; N70-200/2,8VR; T24-70/2,8VC; N50/1,4 itd

Domyślnie

Wracając do tematu programu Camera Control Pro 2 może ktoś podać link to ściągnięcia triala i najlepiej jak będzie działał z D90. Dzięki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez motyl Zobacz posta
    Wracając do tematu programu Camera Control Pro 2 może ktoś podać link to ściągnięcia triala i najlepiej jak będzie działał z D90. Dzięki.
    Wejdź na stronę Nikona: http://www.nikon.pl/home/pl_PL/homepage/broad/site.html, później do działu wsparcia technicznego i poszukaj funkcji "pobieranie". Dalej już sobie dasz radę. Tylko dlaczego nie chciało ci się samodzielnie poszukać, leniu jeden?
    Jacek

Domyślnie

Tak mi wstyd, tak mi wstyd. Dzieki.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów