Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13
    Anonymous
    Gość

Domyślnie kartka z podrozy do Krakowa

z podrozy do Krakowa takie to oto zostaly pamiatki:
    modelka Basia, ktorej bardzo dziekuje za 2 dni ciezkiej pracy )

1.

2.

3. to z dedykacja dla Czornyja

pozdrawiam
    Jacek

Domyślnie

Jestem pod wrazeniem tych zdjec. Bardzo dobre kompozycje barw. 3 Jak dla mnie po prostu rewelacyjna, choc kadrowalbym bez Twojej filizanki i z mocniej wsunietym krzeselkiem. Modelke znam juz z innych zdjec. Na wszystkich prezentuje sie swietnie, wiec sie nie odnosze

Domyślnie

Jakość świetna, kadry również ale bardziej sztucznej twarzy dawno nie widziałem
    Fotogacek
    Matryca,szkiełka i inne bibeloty
    Fotografia ślubna Poznań Zdjęcia dzieci

Domyślnie

W trzecim zdjęciu zauważyłem taką małą niedogodność, mianowicie mokrą plamę pod krzesłem modelki. Czy mi się wydaje? Faktycznie jakieś takie nienaturalne te zdjęcia trochę. Smutne miny sa smutne. Czemu nie usmiech, tylko refleksja?
    Nikon Coolpix 4800
    http://www.flickr.com/photos/zielonobrody/
    Someday we're all gonna grow springs the way this world is headed...

Domyślnie

Wielkie dzięki!

Zdjęcie świetnie oddaje klimat mojego ulubionego Kazimierza - wszędzie mnóstwo pięknych kobiet i alkoholu.

Basia jak zwykle piękna jak Walkiria, od razu człowiek czuje się jedną nogą w Walhalli. Kolorki mistrzowskie!

Domyślnie

świetne zdjęcia. wszystkie trzy. dobre swiatło na 1 i 2 co sie przekłada na dobry kolor.
    (szkolenie pomogło? lepsze zdjęcia niż z Pragi)
    te trzecie ma inny klimat. tez fajne. tu jednak mozna znależć niedoskonałości.
    czepiac sie mozna mebli - tzn tego krzesła co stoi na przedzie. Ale cos mniejszego musiałoby byc, bo inaczej za duża byłaby jasna spódniczka. Zreszta na takim "podchwyconym" zdjęciu w terenie mają jak najbardziej prawo takie rzeczy być.
    Trochę przeszkadzają też resztki stojaków po lewej stronie, noga krzesła wystająca spod buta jak gigantyczny obcas - to wszystko jest do wyszopowania.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

szczególnie jedynka do mnie przemówiła.. jestem pod wrażeniem.. wciąż jestem pod wrazeniem.. gratuluje
    www.okamgnienie.pl/blog - czesto aktualizowany..

"Silnemu mocy przysparza samotność" (F.Schiller)

Domyślnie

Podobnie jak Strucel z uwagą Jacka_Z
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

sailor
    Gość

Domyślnie

trojka swietna ...
    dwojka do kosza ...
    jedynka fajna

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów