Pierwszy raz wrzucam tutaj zdjecie i nie jestem pewien czy dobrze to zrobilem, jezeli nie to z gory przepraszam.
Za wszystkie uwagi z gory dziekuje.
Szukaj
Pierwszy raz wrzucam tutaj zdjecie i nie jestem pewien czy dobrze to zrobilem, jezeli nie to z gory przepraszam.
Za wszystkie uwagi z gory dziekuje.
:P byłem pierwszy
Powiem szczerze - takiego widoku Niagary jeszcze nie widziałem
Ciekawie to wyszło.
Zdjecie zrobione od strony amerykanskiej, mysle ze od kanadyjskiej wygladaloby lepiej, no i przydalby sie statyw ale jak to w podrozy nie wszystko mozna miec w zasiegu reki
PS. Jak zrobic zeby wchodzilo takie duze zdjecie a nie maly kwadracik jak to mialo miejsce na poczatku.
Krzysztof Paszkiewicz
fajne ale powiem Ci ze od strony kanady w nocy jest rewelka
pozdrawiam
nikony dwa i jakies szkła
Mysle, ze poranek, lub wieczor, moglby wygladac jeszcze ciekawiej, przez lepsze wyeksponowanie tematu.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Mam pytanie odnosnie zdjec robionych noca. Jak wykonac prawidlowo zdjecia aby nie byly poruszone. O ile osoba pozujaca moze sie przez chwile nie poruszac to, juz poruszajacych sie lisci czy innych rzeczy jest trudno zatrzymac. Uzycie lampy niestety psuje caly klimat fotki.
Zeby nie poruszyc zdjecia to trzeba uzywac statywu, zeby nie poruszyc elementow w kadrze typu drzewa itp to trzeba poprosic Pana Boga o zatrzymanie czasu![]()
Powiem Ci ze jedynka podoba mi sie
A reszta poruszona!
Skontaktuj się z nami