Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Capoeira by Fr@ntz

Efekt moich dzisiejszych zmagań:
    1.

2.

3.

Domyślnie

Podoba sie. Bylem bylem, ale zanim sie dopchalem to sie skonczyl pokaz :/
    S5 Pro | S 24-70 f/2.8 | N 85 f/1.8 Sb-800 | LP D300AW |cos tam w planach..

Domyślnie

warunki do focenia były prawdziwie hardcoreowe -nie dość, że na zacienionym dziedzińcu (a dzisiaj takie piękne słońce) to jeszcze dziki tłum ściśle okalający tańczących. Powyższe fotki pstryknąłem spomiędzy nóg orkiestry (musiałem uważać, żeby mi któryś na obiektyw nie nadepnął)

Domyślnie

spoko fotki ,biorac pod uwage warunki jakie miales
    D7000 _____ S10-20 ____ T17-50 ____ N50 ____ T90

Domyślnie

Fajne, 3'ka super dynamizm. Ja nie dotarłem, bo cały czas fociłem przy dużej scenie

Domyślnie

no to jeszcze jedno. Wiem, że leżących się nie kopie, a jak to jest ze stojącymi na rękach?
    4.

Domyślnie

pokazy capoeira mają to do siebie że są robione w kręgu, który im ciekawiej i dynamiczniej jest tym jest ściślejszy. a co za tym idzie tło dla głownego tematu jest średnio ciekawe. nie mniej jednak sam z tym tematem kiedyś walczyłem i wiem jak jest trudny do zrobienia. trochę właśnie mi tu brakuje większej dziury co by to tło stłumić trochę. Jeśli chodzi jednak o dynamikę na fotkach to jak najbardziej na plus.
    Pozdrawiam Paweł
    a D80 nadal robi zdjęcia ... | Forum Farmaceutyczne

Domyślnie

niestety w 18-70 poniżej f3.5 nie daje się zejść Robiąc w niedzielę zdjęcia żałowałem, że nie mam jakiejś jasnej 20-ki (np. Sigma 20 mm f/1.8 EX DG Aspherical RF) albo rybiego oka - efekty mogły by być ciekawe.

Uprawnienia umieszczania postów