Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Rynek bytom + bonus

Byłem w Bytomiu i zrobiłem parę zdjęć - te 3 poniżej mocno pozmieniałem... Oceńcie te zdjęcia. Czy są ciekawe, czy pomysł ciekawy itp... Proszę o szczere opinie i ewentualne wskazówki na przyszłość

1.

2.

3. Bonus

Domyślnie

Nikt nic nie napisze? Choć by czy Wam się podoba czy nie?

Domyślnie

no podoba się... a dokładnie to 3. - z drzewa 3D

kolorowe bardziej mi leżą. a jedynka to dosłownie leży - zapas nieba masz, spróbuj zrobić prosto, bez rozciągania w fotoszopie.
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

moje miasto .

3 najlepsza z tego ,

1,2 kiszka
    Nikon D70s AF-S Nikkor 18-70 mm f/3,5-4,5G ED
    Zenit TTL Helios 44M-2/58

I tequila w barku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ineed Zobacz posta
    moje miasto .

3 najlepsza z tego ,

1,2 kiszka
    A co się nie podoba w 1,2? tak po prostu czy coś konkretnego jest? Kadr? Kolory? ...?

Domyślnie

1 i 3 dobry kadr. Nie podoba mi się natomiast niebo. Jest sztuczne i do tego przepalone. Na 1, gdyby nie ten kolor pewnie by się obroniło, ale na 3 jak dla mnie nie do przyjęcia.
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Domyślnie

I właśnie dla tego zależy mi na tym żeby jak najwięcej osób się wypowiedziało - choć by które się podoba a które nie - bo jak na razie opinie są dość rozbieżne

Domyślnie

Odinstaluj photoshopa i każdy program, w którym mógłbyś jakoś poprawić zdjęcia, naucz się fotografować architekturę, zainstaluj ps'a za pół roku. To dobra rada, nie złośliwość. Zobaczysz efekty.

Uprawnienia umieszczania postów