Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: szufladki

Domyślnie szufladki

wykladzina dywanowapofaldowana efekt zamierzony.(tak mialo byc i wszystko zamierzone, hiper ekstra profi full budzet sessssion)
    a tak na powaznie ot takie proste zdjecie

Domyślnie

jak nikt nic to kolejne:

Gemini
    Gość

Domyślnie

Wiesz... jako, ze pierwszy krzyczeć nie będę... "kolejne" drażnią mnie tonacją... nie rozumiem celu tego zabiegu...
    fot.2 - poza, która kłóci się z miną... zamyślenie, kontra "upssss... siusiu mi się chc..." ...chociaż moze myśli gdzie zrobić
    fot.3 - ręka po prawej stronie fotki wygląda jakby ze stawu była wyłamana... zasłoniwszy ją reszta, poza "denaturalną" tonacją wydaje sie być OK...
    fot.1 - za blisko ściany... rozmycie tła wydobyłoby walory modelki (a tak za bardzo skupia uwagę na sobie)... po rozmyciu przejście jasne-ciemne i tak by zostało... postać do kolan ładnie oświetlona, ładnie pokazana... poniżej ... uda, łydki i stopy giną w mroku... i ta, ułożona poza nijak nie pasuje do tego, co sugeruje góra... znów kontrast pozy i wyrazu buzi... spokojne spojrzenie vs. "nogi po cichu sp*****ją"...
    Tak ja to odbieram... liczę na zrozumienie odnienności spojrzenia na prezentowane fotki ...

Uprawnienia umieszczania postów