Jedno z pierwszych zdjęć nowym aparatem. Chyba muszę przyzwyczaić się do papierowej GO. Albo do przymykania przysłony.
Co sądzicie?
Szukaj
Jedno z pierwszych zdjęć nowym aparatem. Chyba muszę przyzwyczaić się do papierowej GO. Albo do przymykania przysłony.
Co sądzicie?
No, jak dla mnie, to powinieneś jeszcze działkę przymknąć.
Dzięki za komentarz. Ktoś jeszcze? Kopcie śmiało![]()
Nikt już nie kopnie, wszyscy odświeżają ceneo czy innego skąpca, żeby w końcu zobaczyć cenę D90..![]()
Dla mnie GO jak najbardziej OK, bo uwypukla moim zdaniem to co w tym portrecie najistotniejsze - oczy. Przy zwykłej głębi wzrok modela gdzieś by umknął w natłoku szczegółów i zrobiłby się taki zwyczajny portret osoby patrzącej znad okularów z politowaniem na znajomego z przyklejonym do twarzy aparatem ....
Czekam na więcej Kraftsman - zwłaszcza, że w końcu otwierają mi się Twoje zdjęcia w biurze - zmieniłeś serwer ??
Pozdrawiam,
Mateusz
Dzięki za opinię i czekam na więcej.
nie pasuje mi do końca wysokość aparatu bo niestety za bardzo uwydatnia się podbródek
Z6, N24-70/4S, N35/1.8S, N50/1.8G, N85/1.8S, FTZ, N70-210/4-5.6
Zaje...cie podoba mi się taka papierowa głębia. Centralny kadr też się tutaj dobrze zaprezentował.
Moje sugestie dot. kadrowania - wyżej pucha, a On głowa pochylona niżej, żeby w całości odsłonić oczy (oczy+rzęsy).
Równi i równiejsi!
Skontaktuj się z nami