Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Lacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jadzik Zobacz posta
    no właśnie pamiętać, zdarzyłem się odchłystnąć złączem FW, usb 2.0 ma w specyfikacji do 480 Mb (teoretycznie oczywiście). szukam teraz modelu z USB
    Ja na tym Seagacie mam na USB i FW400 równo 30MB/s, porównywałem.
    Teraz czekam aż przyjdzie mój kabelek eSATA (stwierdziłem, że nie dam się dymać lokalnej giełdzie elektronicznej i kupiłem w internecie za 7zł/m zamiast taki sam za 20zł na miejscu).
    Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
    D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
    Last.fm | www.marekpraski.pl

Domyślnie

tez patrzałem na segate, odraza mnie jednak w nim te pomarańczowe podświetlenie i wielkość samego urządzenia. WD robi jednak mniejsze konstrukcje. tak czy siak produkty jednej i drugiej firmy są chwalone, a sam segate jest minimalnie tańszy (przynajmniej kilka jego modeli które udało mi się porównać)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jadzik Zobacz posta
    no właśnie pamiętać, zdarzyłem się odchłystnąć złączem FW, usb 2.0 ma w specyfikacji do 480 Mb (teoretycznie oczywiście). szukam teraz modelu z USB
    zapomnij..
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PaRaGaS Zobacz posta
    Ja sobie właśnie kupiłem takie coś i nie narzekam.
    Cofam.
    Więcej @ http://www.nikon.org.pl/showpost.php...5&postcount=27
    Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
    D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
    Last.fm | www.marekpraski.pl

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów