Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Trochę Anglii.

Rozmowny Awatar mariusz_777
    Miasto
    Sosnowiec / Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Jak dla mnie jedynka nie mój klimat wiec nie komentuje, natomiast 2 fajna perspektywa i ładnie ujęte tak inaczej i to chyba mnie osobiście przekonało
    Pozdrawiam
    Nikon D40

Domyślnie

Dziękuję tym co się podobało i malkontentom. Powinienem napisać na wstępie, że pierwsze robiłem z jadącego samochodu i ledwo co zdążyłem okno otworzyć i pstryknąć dwie fotki. Także nie było czasu na kadrowanie i zastanawianie się nad nim. A co do drugiego: to jak pokazać coś co wszyscy znają i gdzie wokół jest z 1000 turystów i drugie tyle japończyków....... Tylko żabia perspektywa. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hlynur Zobacz posta
    Dziękuję tym co się podobało i malkontentom. Powinienem napisać na wstępie, że pierwsze robiłem z jadącego samochodu i ledwo co zdążyłem okno otworzyć i pstryknąć dwie fotki. Także nie było czasu na kadrowanie i zastanawianie się nad nim. A co do drugiego: to jak pokazać coś co wszyscy znają i gdzie wokół jest z 1000 turystów i drugie tyle japończyków....... Tylko żabia perspektywa. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki.
    Hlynur, ale tutaj nikogo nie obchodzi czy stales na glowie robiac zdjecie czy robiles je z samochodu, czy z hulajnogi liczy sie efekt koncowy. nie ma tlumaczenia sie ;] pozdr
    Puszki i słoiki...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów