Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vertigo Zobacz posta
    Mam pilota Micnova: http://www.allegro.pl/item428228032_...zam_ml_l3.html

Z moim D80 działa zza body z odległości ponad 6m. Sprawdziłem przed chwilą w mieszkaniu. Mozliwe, że działa z dalszej odległości, ale ograniczają mnie ściany

Pozdrawiam!
    A na zewnątrz też działa zza body? w mieszkaniu może poprstu ten sygnał odbija się od ścian...

Domyślnie

Sprawdzę to jutro i dam znać.
    Klejony D80.

Domyślnie

Raczej nie. W plenerze bez problemu wyzwala od d*** strony.
    Tylko sie cieszyć
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Nawet bardzo sie ciesze
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Sprawdziłem. Niestety w plenerze działa tylko od przodu...
    Klejony D80.

Domyślnie

Witam. Ja rowniez polecam tego pilota. Za ta cene chyba nic lepszego sie nie kupi. Swojego kupilem na Ebay z Hong Kongu za kilka Funtow (z przesylka za darmo). Polecam sprzedawce lai0486 na ebay.uk.
    To moj drugi taki pilot, bo pierwszego zgubilem po dniu uzytkowania . Obydwa dzialaly bezproblemowo.
    Pozdrawiam
    Nikon D300 | N 17-55 2.8 | N 50 F1.8 | N 70-210 F4 | SB 900 | Manfrotto 190 XPROB | Slingshot AW 200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vertigo Zobacz posta
    Sprawdziłem. Niestety w plenerze działa tylko od przodu...
    Trudno sie mowi, jakos przezyje

Cytat Zamieszczone przez wilsonik Zobacz posta
    Witam. Ja rowniez polecam tego pilota. Za ta cene chyba nic lepszego sie nie kupi. Swojego kupilem na Ebay z Hong Kongu za kilka Funtow (z przesylka za darmo). Polecam sprzedawce lai0486 na ebay.uk.
    To moj drugi taki pilot, bo pierwszego zgubilem po dniu uzytkowania . Obydwa dzialaly bezproblemowo.
    Pozdrawiam
    Dzieki za informacje.
    Ja sobie juz zamowilem wczoraj na allegro z linka vertigo. Mam nadzieje, ze dojdzie przed sobota bo wyjezdzam i pilot sie cholernie przyda.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Pomorskie

Domyślnie

Ja tam nie widze probelmu, mozna wyzwalac lekko z boku albo spod body i jest wszytko dobrze. Chyba ze ktos wyzwala zdjecia stojac kilka metrow z tylu albo poluje na dzikie zwierzeta ;p pilot sie sprawdza, tylko bateria szybko padla, dzis kupilem nowa i zobacze jak bedzie
    Nikon

Domyślnie

Ja zakupilem kilka dni temu (pilot jjc, 10zl), jest ok. wyzwala bez problemu, ale tylko od przodu. wazne ze strzela bez dotykania puchy. co do baterii... zawsze po uzywaniu wyjmuje baterie, niestety pilot nie ma przycisko on/off wiec bateria pewnie dosc szybko by padla.
    pucha, szklarnia, sabinki i kilka innych rzeczy do amatorki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eMDZy Zobacz posta
    Ja zakupilem kilka dni temu (pilot jjc, 10zl), jest ok. wyzwala bez problemu, ale tylko od przodu. wazne ze strzela bez dotykania puchy. co do baterii... zawsze po uzywaniu wyjmuje baterie, niestety pilot nie ma przycisko on/off wiec bateria pewnie dosc szybko by padla.
    Bez przsaday z tym wyjmowaniem baterii
    Nawet markowe piloty tego typu (w tym Nikona) nie mają przycisku on/off....
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów