Mam do Was takie pytanko, korzystal ktos z tego pilota? Jak on sie spisuje? Da sie odpalic migawke zza body?
Dzieki za wszelkie info![]()
Szukaj
Mam do Was takie pytanko, korzystal ktos z tego pilota? Jak on sie spisuje? Da sie odpalic migawke zza body?
Dzieki za wszelkie info![]()
"Da sie odpalic migawke zza body?" - nie wiem jak innym, ale mnie się to nie udało nawet z oryginalnym ML-L3![]()
hehehe... wiem, ze czujnik jest z przodu, ale moze jakims cudem by sie dalo![]()
Kupiłem takowy pilot na allegro i w dniu dzisiejszym odesłałem drugą niesprawną sztukę... po kilkukrotnym wyzwoleniu migawki pilot ( a raczej piloty) odmówił współpracy. Tak więc nie polecam!
Mam pilota Micnova: http://www.allegro.pl/item428228032_...zam_ml_l3.html
Z moim D80 działa zza body z odległości ponad 6m. Sprawdziłem przed chwilą w mieszkaniu. Mozliwe, że działa z dalszej odległości, ale ograniczają mnie ściany
Pozdrawiam!
Klejony D80.
swider, cóż mogę powiedzieć. Pilot jak pilot.Działa. Obudowa wygląda porządnie. Bateria wymienna.
Mam go niedługo więc nie wiem jak długo wytrzyma. Ale za tę cenę warto. Spełnia swoje zadanie.
... przynajmniej mój egzemplarz...![]()
Klejony D80.
ok, dzieki. Najbardziej mnie cieszy, ze da rade wyzwolic migawke zza aparatu.
Jeszcze zrobiłem test z analogiem. Hula aż miło.![]()
Klejony D80.
Kupiłem, na załączonej baterii 6 razy wyzwolił, poszedłem do zegarmistrza, za 5zł dokupiłem baterię i działa bezproblemowo.
Mogę polecić z tą jedną uwagą. Poza tym niewątpliwym atutem jest cena
Pozdrawiam.
MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
|||blog ||| maciejsimm.com|||
Skontaktuj się z nami