Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 46

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

No i taki duży wyświetlacz... można zamiast lusterka...

Domyślnie

Może jednak prowokacja Dziwne żeby użytkownik D3 zadawał takie pytania

Domyślnie

filmy będą w D3x , tym razem Full HD. Rozmarzyłem się ...
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    ... i zero pokręteł tylko megawielki dotykowy ekran ala ajfon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wywar Zobacz posta
    ... i zero pokręteł tylko megawielki dotykowy ekran ala ajfon
    Hm... nie wiem co jest złego w dotykowych ekranach. Daje kolejne kilka palców, że niedługo i w lustrach Nikona się pojawią. Wygodne, przyznam sam.

A tak na marginesie... mam wrażenie, że to forum zmienia całkowicie tematykę, dział ze zdjęciami się kurczy, a tematy o nowych puszkach puchną w zastraszającym tempie... dlaczego? Dlaczego robią się z nas onaniści sprzętowi? (pyt. retoryczne, pozostawiam bez odpowiedzi, niech każdy sam sobie odpowie).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pepe2k Zobacz posta
    Hm... nie wiem co jest złego w dotykowych ekranach.
    Ale ja nie twierdzę że to coś żłego, sam sobie teraz nie dawno zakupiłem smartfona HTC Diamond z dotykowym ekranem ala ajfon i jego obsługa to czysta bajka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pepe2k Zobacz posta
    A tak na marginesie... mam wrażenie, że to forum zmienia całkowicie tematykę, dział ze zdjęciami się kurczy, a tematy o nowych puszkach puchną w zastraszającym tempie... dlaczego?
    Jak wychodzą nowe puszki to zawsze tak jest. A w ostatnim roku były 4 nowe body, ostatnie na dniach.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    i nagrywarka Blu-Ray
    D610 | N24-70 f/2.8 | N50 f/1.8 | N70-300VR f/4.5-5.6 | SB-900 + MK-900 |

Domyślnie

Czy ta dyskusja Wam czegoś nie przypomina? Kiedyś mistrzowie od analogu pukali się w głowę, jak rodziła się fotografia cyfrowa, mówili "to nie przejdzie"...
    Jeśli wymyślą coś takiego jak np, Nikon XY, który zapisuje z prędkością 24k/s obraz o jakości kamery min HD, zachowując możliwości lustrzanki (wymienne obiektywy, etc) oraz funkcje rodem z kamer filmowych, to będzie rewolucja.
    A pamiętacie pierwszy telefon komórkowy? Nasze wnuki będą pukały się w głowę, że dziadek miał aparat bez... aż strach pomyśleć.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów