No i taki duży wyświetlacz... można zamiast lusterka...![]()
Szukaj
No i taki duży wyświetlacz... można zamiast lusterka...![]()
Może jednak prowokacjaDziwne żeby użytkownik D3 zadawał takie pytania
![]()
filmy będą w D3x, tym razem Full HD. Rozmarzyłem się ...
![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Hm... nie wiem co jest złego w dotykowych ekranach. Daje kolejne kilka palców, że niedługo i w lustrach Nikona się pojawią. Wygodne, przyznam sam.
A tak na marginesie... mam wrażenie, że to forum zmienia całkowicie tematykę, dział ze zdjęciami się kurczy, a tematy o nowych puszkach puchną w zastraszającym tempie... dlaczego? Dlaczego robią się z nas onaniści sprzętowi? (pyt. retoryczne, pozostawiam bez odpowiedzi, niech każdy sam sobie odpowie).
D80/D7000 www.tech-blog.pl / galeria.tech-blog.pl
http://www.photographybay.com/2008/0...kons-big-news/
czyżby w lutym D3x?![]()
Czy ta dyskusja Wam czegoś nie przypomina? Kiedyś mistrzowie od analogu pukali się w głowę, jak rodziła się fotografia cyfrowa, mówili "to nie przejdzie"...
Jeśli wymyślą coś takiego jak np, Nikon XY, który zapisuje z prędkością 24k/s obraz o jakości kamery min HD, zachowując możliwości lustrzanki (wymienne obiektywy, etc) oraz funkcje rodem z kamer filmowych, to będzie rewolucja.
A pamiętacie pierwszy telefon komórkowy? Nasze wnuki będą pukały się w głowę, że dziadek miał aparat bez... aż strach pomyśleć.
Skontaktuj się z nami