Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Domyślnie D3 i filmowanie?

Hej,

tak się zastanawiam po ostatniej premierze nikona - czy opcja kręcenia filmów w D90 jest uzależniona od oprogramowania aparatu, czy musieli wprowadzić jakieś dodatkowe techniczne rozwiązania.

Nigdzie na ten temat nic nie wyczytałem, może ktoś z Was coś słyszał.

Ja wiem, że jest to funkcja zawodowcom niby kompletnie niepotrzebna...jednak mnie ucieszyłby taki ficzer w nowym firmware

Wyobrażacie sobie 85 1.4 albo 14-24 i kręcenie backstage'u z sesji? Tylko czekam, aż jakiś znajomy z Poznania kupi D90, podepnę swoje szkła i stworzę sobie coś na stronę - nieważne ile ta nowa opcja ma ograniczeń (brak AF, 5 min. itp
    pozdrawiam
    Philipp Gmür Fotograf Poznań

Domyślnie

Tak, potrzebne są mechanizmy. Soft to tylko ułamek tego, co buduje tryb kamerkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez philig Zobacz posta
    Hej,

tak się zastanawiam po ostatniej premierze nikona - czy opcja kręcenia filmów w D90 jest uzależniona od oprogramowania aparatu, czy musieli wprowadzić jakieś dodatkowe techniczne rozwiązania.

Nigdzie na ten temat nic nie wyczytałem, może ktoś z Was coś słyszał.

Ja wiem, że jest to funkcja zawodowcom niby kompletnie niepotrzebna...jednak mnie ucieszyłby taki ficzer w nowym firmware

Wyobrażacie sobie 85 1.4 albo 14-24 i kręcenie backstage'u z sesji? Tylko czekam, aż jakiś znajomy z Poznania kupi D90, podepnę swoje szkła i stworzę sobie coś na stronę - nieważne ile ta nowa opcja ma ograniczeń (brak AF, 5 min. itp
    Proszę powiedz, że żartujesz...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Proszę powiedz, że żartujesz...
    Dlaczego? Przecież to ciekawy pomysł
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Dlaczego? Przecież to ciekawy pomysł
    hehe na wesele jak znalazł dwa w jednym

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

No i taki duży wyświetlacz... można zamiast lusterka...

Domyślnie

Może jednak prowokacja Dziwne żeby użytkownik D3 zadawał takie pytania

Domyślnie

filmy będą w D3x , tym razem Full HD. Rozmarzyłem się ...
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

A co w tym dziwnego, że zadaje takie pytanie. Jest LiveView, więc już podstawa do nagrywania jest. Też przeszło mi to przez głowe po premierze D90tki. Pozdrawiam. martini.
    Pozdrawiam. Martini
    NIKON-owska pucha z dodatkami

Vodafone
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martini30 Zobacz posta
    A co w tym dziwnego, że zadaje takie pytanie. Jest LiveView, więc już podstawa do nagrywania jest. Też przeszło mi to przez głowe po premierze D90tki. Pozdrawiam. martini.
    Podobno w D4 ma być tuner do odbioru kanałów fashion TV ekran jest więc podstawa do oglądania jest
    Ostatnio edytowane przez Vodafone ; 29-08-2008 o 21:10

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów