Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Domyślnie Kasia - pierwsze strobingowe

Szybka sesyjka kolegi Tomka - pozwoliłem sobie przy okazji tez pstryknąć

D700 N 24-70/2.8; 85/1.4; N 70-300 VR, SB-800, SB-600,
    flickr

Domyślnie

Szkoda, że nie pokazujesz zdjęć drugiej modelki. Byłem, widziałem, zdjęcie byłoby lepsze gdyby modelki nie były takie podirytowane (rozumiem, było zimno, wiał ostry wiatr - jak to na plaży w Orłowie, a kolega Tomek miał problemy z kompozycją ujęć).

poz. - uzma

Domyślnie

Technicznie bdb, ale moim zdaniem modelka się trochę za bardzo wygięła i nie wygląda zbyt naturalnie przez to. Ale światełko przednie - trzeba będzie chyba taką sesyjkę powtórzyć. Byłem na Twojej stronce i tam masz podobną kompozycyjnie fotkę Marty - tam moim zdaniem poza bardziej korzystna. Wrzuć jeszcze tamtą fotkę na forum.

Pzdr
    www.krainafotografii.pl
    flickr
    F301, 2xS5Pro; 8, 17-50, 35; 50; 85; 105; 80-200; SB800

Domyślnie

zdjecie fajne ale druga modelka jest znacznie ladniejsza! i czekam wlasnie na zdjecie tamtej modelki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez uzma Zobacz posta
    Szkoda, że nie pokazujesz zdjęć drugiej modelki. Byłem, widziałem, zdjęcie byłoby lepsze gdyby modelki nie były takie podirytowane (rozumiem, było zimno, wiał ostry wiatr - jak to na plaży w Orłowie, a kolega Tomek miał problemy z kompozycją ujęć).

poz. - uzma

Wcale nie były podirytowane
    A który to ty byłeś? mam nadzieję że nie " pan tło"
    Chcecie - będzie więcej - tylko wieczorem.

Łukasz
    Jest jeszcze kilka - te mi się jakoś pod rękę nawinęły
    flickr

Domyślnie

ps.
    Swoją drogą Orłowska plaża jest dosłownie oblegana przez różnej maści fotoamatorów. W ciągu niecałej godziny naliczyłem ich kilkunastu, w tym równolegle odbywały się dwie sesje ślubne. Podziwiałem "młodych" (woda miała coś koło 15 stopni, a fotografujący trzymał ich zanurzonych momentami po szyję przez prawie 10 minut samemu stojąc w wodzie jedynie po kostki. Poniżej fotka z cudzej sesji (zrobione na szybko w trakcie konsumpcji pstrąga z tarasu Tawerny kompaktem - odległość zbyt duża jak na moje szkła).
    Swoją drogą miło było patrzeć jak koledzy się uwijają i porównać warsztat (i sprzęt) równocześnie kilku ekip. Podziwiam Twoją wytrwałość w szkoleniu kolegi - sam chciałbym mieć takiego nauczyciela. Mam nadzieję, że nie obrazisz się za fotkę poniżej .

uzma (D300 i trochę osprzętu, Lumix FZ18 )

http://images42.fotosik.pl/6/7606991ff21cb615med.jpg

Domyślnie

lux technicznie
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez uzma Zobacz posta
    ps.
    Swoją drogą Orłowska plaża jest dosłownie oblegana przez różnej maści fotoamatorów. W ciągu niecałej godziny naliczyłem ich kilkunastu, w tym równolegle odbywały się dwie sesje ślubne. Podziwiałem "młodych" (woda miała coś koło 15 stopni, a fotografujący trzymał ich zanurzonych momentami po szyję przez prawie 10 minut samemu stojąc w wodzie jedynie po kostki. Poniżej fotki z cudzych sesji (zrobione na szybko w trakcie konsumpcji pstrąga z tarasu Tawerny kompaktem - odległość zbyt duża jak na moje szkła).
    Swoją drogą miło było patrzeć jak koledzy się uwijają i porównać warsztat (i sprzęt) równocześnie kilku ekip. Podziwiam Twoją wytrwałość w szkoleniu kolegi - sam chciałbym mieć takiego nauczyciela. Mam nadzieję, że nie obrazisz się za fotkę poniżej .

uzma (D300 i trochę osprzętu, Lumix FZ1

http://images42.fotosik.pl/6/7606991ff21cb615med.jpg

super backstage
    trzeba było sie przyłączyć
    flickr

Domyślnie Dodatkowo modelka #2 Marta

na specjalne życzenie

flickr

Domyślnie

Na pierwszym zdjęciu modelka ma minę pt. " To kiedy w końcu kończymy...?". Drugie dużo lepsze
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów