Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: cd

Domyślnie

"Słabo sie schowałeś widać Cię"

Umiem lepiej, ale... obys nie musial mnie szukac...
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Dobra seryjka ,podoba sie 3,2,1 .
    Pozdro.
    Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.

Domyślnie

FHR....

Wyprałeś w "acze" ,zrobiło się deko chłodniej,czy zawsze tak jest sterylnie na świecie.Cmurki rzadko są aż tak białe....Róznica jest w odcieniu,niewielka...ofc rzecz gustu.

Też użyłeś tego środka,ale tu już poszło aż za mocno na niebie,mz ofc,tak że zrobiło się cukierkowato...

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    Najlepsze wydają mi się 1. i 2., ale mają według mnie małe niedociągnięcia w kolorystyce (za dużo zielonego? za ciepłe? chmury są jakby "brudne"). Mam nadzieję, że nie będziesz miał mi za złe, jak wstawię je tu nieco skorygowane:
    Nie twierdzę że kolorki są idealne ale to już inna bajka. Mamy pewnie inne monitory. O ustawieniach i oświetleniu pokoju nie wspomnę. Na moim monitorze twoje wersje są troszkę przesaturowane. Poza tym 1-ka delikatnie ucieka w fiolet (niebo i chmurki). 2-ka jest za niebieska (taki cukierkowo majtczany odcień się zrobił). Powoli dojdziemy wszyscy do wniosku że powinniśmy skalibrować monitory. Ale to i tak nie jest panaceum na przekłamania kolorów. Poza wspomnianymi już przeze mnie problemami jest jeszcze problem samego panela LCD. Różne panele różnie wyświetlają ten sam obraz. Myślę że zapamiętany w głowie wzorzec jest poprawny, ale sprzęt nie jest w stanie sprostać naszym wymaganiom i przekłamuje co nie co, czemu bardzo ubolewam. Mimo tych kolorystycznych felerków polecam się na przyszłość i pozdrawiam.
    Nikon i parę szkiełek

Domyślnie

Ależ ja nie jestem taki straszny, abyś musiał się chować przede mną . Ale szukać też potrafię.
    Pzdr.
    Nikon i parę szkiełek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów