Szukaj
mody tu malo, galmoury wcale, zdjecia 1 do 3 sie nie wyswietlaja ... ale za to modelka ladna![]()
rzeczywiscie moj hosting wlasnie wysiadl....mam nadzieje, ze chlopaki sie szybko z tym ogarna...
salior - dobrze, ze przynajmniej modelka ladna... takto bylaby totalna klapa![]()
regulamin
modelka troche taka jednominowa na tej sesji i na dodatek ani raz nie spojrzala bezposrednio w obiektyw. Taki byl koncept? Troche go nie kumam razem z ta obrobka...
pomysl byl duzo bardziej rozbudowany, ale braklo czasu - po 30min pojawil sie gesty deszcz i swiatlo padlo... ostatnia fota jest robiona na iso1600, f2.8, 50mm i czasie 1/10s
a co tu kumac z obrobka - albo sie podoba, albo nie![]()
regulamin
No i tego wlasnie nie kumam... iso 1600, dlugie czasy? Czego sie spodziewac jak sie robi zdjecia o 19 wieczorem? Takie to troche przekombinowane... A zdjecia... jak napisal sailor - fajna modelka
Mnie się podoba klimat tych fotek choć uważam że fajnie byłoby gdyby modelka choć na jakieś fotce spojrzała w obiektyw z takim lekkim strachem w oczach... Modelka bardzo ładna zgadzam się![]()
funboy - jak dal mnie fotki w klimacie ;] kiepskie warunki i przestrzelone jakosciowo i ostroscia kadry nadaja fajnego charakteru . mnie tam sie sessyja podoba, bo cos innego niz plastic fantastic w ladnym opakowaniu ;D
hehe nawet znam tą miejscówkę![]()
DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko
Skontaktuj się z nami