Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie spalona miejscowka...

moze nikt mnie nie ukatrupi za taka ilosc, ale tylko w tym wydaniu widze calosc sesji szczegoly u mnie na blogu

regulamin

sailor
    Gość

Domyślnie

mody tu malo, galmoury wcale, zdjecia 1 do 3 sie nie wyswietlaja ... ale za to modelka ladna

Domyślnie

rzeczywiscie moj hosting wlasnie wysiadl.... mam nadzieje, ze chlopaki sie szybko z tym ogarna...

salior - dobrze, ze przynajmniej modelka ladna... takto bylaby totalna klapa
    regulamin

Domyślnie

modelka troche taka jednominowa na tej sesji i na dodatek ani raz nie spojrzala bezposrednio w obiektyw. Taki byl koncept? Troche go nie kumam razem z ta obrobka...

Domyślnie

pomysl byl duzo bardziej rozbudowany, ale braklo czasu - po 30min pojawil sie gesty deszcz i swiatlo padlo... ostatnia fota jest robiona na iso1600, f2.8, 50mm i czasie 1/10s

a co tu kumac z obrobka - albo sie podoba, albo nie
    regulamin

Domyślnie

No i tego wlasnie nie kumam... iso 1600, dlugie czasy? Czego sie spodziewac jak sie robi zdjecia o 19 wieczorem? Takie to troche przekombinowane... A zdjecia... jak napisal sailor - fajna modelka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    Troche go nie kumam razem z ta obrobka...
    toś*niekumaty jest

Cytat Zamieszczone przez FunBoy Zobacz posta

a co tu kumac z obrobka - albo sie podoba, albo nie
    mnie się*podoba

Domyślnie

Mnie się podoba klimat tych fotek choć uważam że fajnie byłoby gdyby modelka choć na jakieś fotce spojrzała w obiektyw z takim lekkim strachem w oczach... Modelka bardzo ładna zgadzam się

Domyślnie

funboy - jak dal mnie fotki w klimacie ;] kiepskie warunki i przestrzelone jakosciowo i ostroscia kadry nadaja fajnego charakteru . mnie tam sie sessyja podoba, bo cos innego niz plastic fantastic w ladnym opakowaniu ;D

Domyślnie

hehe nawet znam tą miejscówkę
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

Uprawnienia umieszczania postów