Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Samotność

Domyślnie Samotność

Witam,

Nie wiem czy tutaj pasuje - jak nie to proszę o przeniesienie...

EDIT - BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Pozdrawiam,
    Artur
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-10-2024 o 20:12 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    Artur Borzęcki Photography
    Nikon D700 ; N24-70mm 2.8 ; N50mm 1.8 ; Sigma 150mm EX Macro ; SB 900

Domyślnie

mocne - mi to zdjęcie pasuje

PaweleM
    Gość

Domyślnie

dobre...takie plakatowe w bardzo pozytywnym znaczeniu...skojarzylo mi sie z narkomania...widzialbym tu jeszcze kawalek wystajacej igly z odrobina krwi...jakies taki narkomanski desen...

Domyślnie

A ja bym tu widzial wszystkie palce ostre, a poza tym niezle - takie straszne...

...niczym reka denata.
    Nikon D70s + Sigma 28-105 f2,8-4 + Nikkor 50mm F1,8D

Domyślnie

Moim zdaniem trochę mało naturalne kolory są, ale to tylko moja opinia. Ale ogólnie dobry pomysł na foto

Domyślnie

kolorki są specjalnie takie wyprane.. jak na denata i tak całkiem żywe

Domyślnie

Zgadza się, ale ciało denata wyglada nieco inaczej... To ma taki dziwny kolor, taki na wpół żywy... Taki jets moje zdanie. Ale nie obrazaj się bo ja jestem na tym forum laikiem

Domyślnie

mnie się podoba,plakacik świetny

Domyślnie

Ale macie świadomość tego, że denat był kiedyś żywy, miał kolory żywego więc jest jakiś etap pośredni? Nie od razu człowiek zmienia kolory na trupie Dla mnie wadą tego zdjęcia jest brak naturalności. Wkurza mnie ten blur bo on ani żywy, ani też trupi.
    pozdrawiam

Domyślnie

tu nie ma blur'a z photoshopa tylko GO z 1.8... może blur to efekt rozjaśnienia "dodge & burn"...
    też myślałem czy przypadkiem nie zrobić całości ostrej ale jakoś tak mi bardziej pasowało... zresztą fotka jest dodatkiem do innego zdjecia, które później zapostuje...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów