Close

Strona 93 z 96 PierwszyPierwszy ... 43839192939495 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 921 do 930 z 957

Wątek: D90 - no i jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Stach2008 Zobacz posta
    Witam wszystkich noszę się z zamiarem kupna D90 i ciesze się że znalazłem taki wątek. Po przeczytaniu wszystkich wątków o D90 można dojść do wniosku że jak Canon wypuści teraz nowego Marka z filmami i Nikon nowego D3 z filmami to ludzie przestana je używać. No bo jak "profesjonalista" można robić zdjęcia aparatem który nagrywa filmy?? Czyż to nie wstyd??
    Wstyd to kraść i z baby spaść, tak po za tym to komu każe korzystać z podglądu na żywo ,lub kręcenia filmów .Dobrze że wszystko idzie do przodu, ja bym powiedział że dzieje się to jeszcze za wolno, chciałbym bezpośrednio z aparatu wysyłać zdjęcia do fotografa leżąc na plaży

Domyślnie

z jaką szybkością zapisuje filmy w HD bo nie wiem czy zwykła Ultra 2 wystarczy do płynnego nagrywania czy się na sdhc przesiadać?
    dzięki z góry za odpowiedź

wczoraj miałem w ręku d90 i 40d, jednak przyzwyczajenie do nikona d50 robi swoje, aczkolwiek miałem też k200 pentaxa (zastanawiam się jak leży k20) i musze powiedzieć ze to pentax leży w ręku jakby w niej był korpus odlewany. za 3 dni lecę za granicę i mam póki co 3 klisze do Pentacona sixa
    d90/Practica/Pentacon Six/Lubitiel/
    na zmianę
    filmy z D90

Domyślnie

Fajny filmik

Jeśli było, to sorki.
    cze.c4mel.project

Domyślnie

jesli ktokolwiek ma ochote spojrzec na pare wakacyjnych zdjec z D90 to zapraszam - http://arczik2.viewbook.com/turcja. wiem, wiem..zapomnialem wyostrzyc po zmniejszeniu ale zrobie to innym razem bo ulozenie tego zajelo mi troszke czasu - przejscie na full screen troszke polepsza jakosc w trakcie przegladania. zycze milej lektury
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.

Domyślnie

oprocz sesji na falach machnieta mydlana sigma 70-300 reszta zdjec jest T17-50.wiekszosc uwazam za dobra jakosc ale te pliki zajmuja po 1MB po zmniejszeniu, chyba usiade jeszce raz i zrobie konwersje na nowo....
    Ostatnio edytowane przez hallucinogen ; 11-10-2008 o 19:36

Domyślnie

@hallucinogen

powiedz mi jaką masz kartę i czy pełna płynność w nagrywaniu filmów jest na tejże (jesli masz sdhc 30mb/s extreeme III yo nie bylo pytania )
    na zmianę
    filmy z D90

Domyślnie

mam 8Gb sandiska sdhc, jak ja mam ci te pelna plynnosc sprawdzic?

Domyślnie

filmy Ci nie tną w HD?, jaka prędkość karty 20MB/S ?

edit: zadam pytanie inaczej, jak msz film w hd na komputerze to z jaką on prędkością jest odtwarzany, ile MB/S ma film
    Ostatnio edytowane przez montek ; 11-10-2008 o 20:47
    na zmianę
    filmy z D90

Domyślnie

wzucam linka do galerji jeszcze raz z poprawiona konwersja - http://arczik2.viewbook.com/alanya

Strona 93 z 96 PierwszyPierwszy ... 43839192939495 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów