Close

Strona 51 z 96 PierwszyPierwszy ... 41495051525361 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 510 z 957

Wątek: D90 - no i jest

Domyślnie

zaczynacie popadać w paranoje. Ale to już standart na tym forum
    | D80 | T17-50 |SB 800 |

Domyślnie

filmikow nie chce
    pomyslalem i za przemowilo
    matryca ,grip pasujacy od d80 i karty sd a poza tym cena

pozdrawiam
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

Przez 2 lata pilnie śledziłem testy , fora , fotopolisy i inne dpreview ... byłem zdecydowany na olympusa E 520 ze wzgledu na dobre szkła i inne ficzery, ale d90 zawrócił mi w głowie...głownie ze wzgledu na to że jak zobaczyłem jak radzi sobie oly na iso 1600 w ciemnych pomieszczeniach ... a głownie zależy mi na fotografii koncertów przeważnie słabo oswietlonych....+ filmy rewelacja.... wiec jak sie uda za miesiac z japonii jesli cena nie bedzie wyzsza niz 1300$ stane sie posiadaczem d90+18-105, a dokupie pewnie niedługo potem 50mm/1,8 ... tak wieec mam nadzieje ze dołacze wkrótce do was towarzysze właśnie za sprawą d90...

Ps . jakie szkło nadaje sie najlepiej do robienia wlasnie koncertów w pubach i klubach w warunkach w/w i czy ogniskowa 50mm sobie radzi?

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adamski6 Zobacz posta
    Przez 2 lata pilnie śledziłem testy , fora , fotopolisy i inne dpreview ...
    a pomyslales ile zdjec przez to straciles? w dwa lata mozna zrobic wszystko.. lacznie z blizniakami.

Vodafone
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    w dwa lata mozna zrobic wszystko.. lacznie z blizniakami.
    i nawet wystarczy jeszcze czasu aby się rozwieść

Moim zdaniem na D90 nikon dobrze zarobi nie tylko dzięki dobremu wysokiemu iso ale i możliwość kręcenia filmów ma tu znaczenie... myślę,że wiele osób mających kompakty zamieni je na D90... bo teraz będą mieli bardzo dobre fotki no i do tego jeszcze filmiki...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vodafone Zobacz posta
    i nawet wystarczy jeszcze czasu aby się rozwieść

Moim zdaniem na D90 nikon dobrze zarobi nie tylko dzięki dobremu wysokiemu iso ale i możliwość kręcenia filmów ma tu znaczenie... myślę,że wiele osób mających kompakty zamieni je na D90... bo teraz będą mieli bardzo dobre fotki no i do tego jeszcze filmiki...
    A najważniejsze, że nikon nadal będzie sprzedawał bardzo dużo popularnych puszek i będzie inwetował w dalszy rozwój. Naprawdę podobają mi się rządy nowych władz firmy. Nichy tylko pokażą tego d3x albo jakiegoś innego d3z To zostaną już tylko lamenty za jasnymi stałkami
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Domyślnie

focilem kompaktem , który wymieka przy koncertowych warunkach , zreszta gdybym 2 lata temu dysponował srodkami wiekszymi niż 2k to napewno bym kupił coś ...pewnie olympusa e510... mnie akurat ograniczały finanse ... a w obecnych okolicznościach przy dobrej cenie d90 wezme d 90 ... zobaczymy jakie ceny w Sapporo.
    aha, a jak wygląda sprawa gwarancji aparatu zakupionego w japonii? są jakieś problemy?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    OK, są zdjęcia testowe na fotopolis:
    http://d90.fotopolis.pl/index.php?n=7753
    1600 jest super, a 3200 dobre i to bez odszumiania.
    Szczegółowość też super. Musze przestać oglądać te sample
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    OK, są zdjęcia testowe na fotopolis:
    http://d90.fotopolis.pl/index.php?n=7753
    Nie dołuj
    Ehhh - ile bym dał za zdjęcia z kościoła ew. z wnętrza mieszkania na takim ISO 1600 i 3200
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Strona 51 z 96 PierwszyPierwszy ... 41495051525361 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów