Rzeczywiście niezłego zonka zrobiłem ale się poprawiam iso 1600 http://www.fotopolis.pl/download/DSC_0038.JPG i nadal twierdzę że z końcową oceną aparatu trzeba poczekać na egzemplarze produkcyjne i ich zdjęcia
Szukaj
Rzeczywiście niezłego zonka zrobiłem ale się poprawiam iso 1600 http://www.fotopolis.pl/download/DSC_0038.JPG i nadal twierdzę że z końcową oceną aparatu trzeba poczekać na egzemplarze produkcyjne i ich zdjęcia
puszka plus słoiki
aparat powinien mieć dobra matryce pełno klatkową , tryby A,S,M , ustawianie czułości , wysotrzanie, i to na tylejak tak sobie patrze na specyfikacje i czytam co w menu jest to mmnie zastanawia kiedy wy będziecie robić zdjęcia , bo tak rozbudowane menu to dla mnie totalna pomyłka
ciekawi mnie też ile faktycznie funkcji tego aparatu wykorzystujecie obecnego jak i przyszłego jaki kupicie
ja używam centralnego punktu AF i tryby A,M reszty mogło by nie być
wkrótce chciałbym zmienić body , ale jak widze to po za szafami grającymi nic ciekawego na rynku nie będzie troche mnie to zniesmacza
mam nadzieje że przynajmniej jedna firma się opanuje troche i pozostanie przy prostych standardowych aparatach (może Canon ?).
mały obrazekdo moich i 99,9999% użytkowników wystarczająca
tylko za rozsądną cene bo jak widze cene za aparat 7tys to mnie ogarnia pusty śmiech nie wspominając o tych droższych
![]()
no to nawet , dwa rodzaje matryc do wyboruale nie to co zaczynają oferować po za matrycami
![]()
Pamiętacie taki BUM na wierze z bazaru z diodami co migały w rytm muzyki nie zawsze ale jednak
i miały napisane na głośnikach 2000Watt
to zaczyna się właśnie dziać w dziale fotograficznym jednym słowem FOLKLOR
![]()
Bonzo,
Masz w 100% racje.
Niestety - taki swiat - Nikona z "podstawowymi" funkcjami nikt nie kupi jesli ma to konkurencja - niestety - nie chcesz tego miec to paradoksalnie plac wiecej - D700, D3.
Ostatnio edytowane przez MARTINK ; 02-09-2008 o 16:45
"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."
O tym samym ostatnio pisałem (o tym co Bonzo) przy okazji funkcji liveview i odszumiania przy wysokich czułościach...
MARTINK i to jest właśnie choremam gdzieś te wszystkie duperele i nie mam zamiaru za to płacić a musze bo jakiś znudzony pracą gość marketingowiec przy kawie wymyśla bzdety i pakuje do aparatu , i przez takich jak on i jego kompanów ludzie musza płacić za wyższe modele które na dobra sprawe nie są im potrzebne albo poprostu olać system , ja jestem w tych drugich
nie zdziw się jak za rok w D3 będa melodyjki i inne idiotyzmy
![]()
Po prostu Nikon wyszedł naprzeciw osobom, którzy nie mogli uwarzyć, że w takim dużym czarnym i profesjonalnym aparacie nie ma filmików,
a teraz można spokojnie odpowiedzieć że są, i to w Haj Definiszyn![]()
Bardzo też być może, że te znienawidzone przez was filmiki są właściwie efektem ubocznym pracy nad innymi rozwiązaniami technologicznymi w nadchodzących modelach.
L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...
"How do you feel about women's rights? I like either side of them."
Skontaktuj się z nami