hej,
wiecie może co to za stworek? najgorsze jest to, że mi zwiał skubany i nie wiem gdzie jest... :P
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
artur
Szukaj
hej,
wiecie może co to za stworek? najgorsze jest to, że mi zwiał skubany i nie wiem gdzie jest... :P
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
artur
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-12-2024 o 12:02 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Artur Borzęcki Photography
Nikon D700 ; N24-70mm 2.8 ; N50mm 1.8 ; Sigma 150mm EX Macro ; SB 900
etam zaraz dziwny ,,,,fajna bestia
Piękne światło , piękne zdjęcie![]()
Motorniczy - swiatlo sponsorowane przez SB900w koncu do mnie przyszla... teraz mam czasy ponad 1/250... wreście nie będzie poruszonych fotek...
yay
hehe ale fajny tekst![]()
poszukuje fakt..no dobra tak naprawdę ten robaczek był różowy, pulsowała mu główka... to był chyba kod morsa... chyba.. a no i miał skrzydełka ale je wyciołem bo przypominał nietoperka
hihi
Poważnie to troszkę dopieszczam te fotki ale nie znowu tak strasznie żeby kolory się zmnieniały.. dla przykładu to jest fotka prosto z puszki, zmniejszona tylko...
//EDIT
pozdrawiam,
Artur
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-12-2024 o 12:02 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Może i stonoga, nie upieram się .Cholerstwo podobne do siebie.Następnym razem jak spotkasz skorupiaka szukaj tabliczki znamionowej lub po prostu spytaj robala kto on jest![]()
hehe tabliczka znamionowa![]()
![]()
![]()
Skontaktuj się z nami