Mala przygoda z Igs... bede dorzucal w miare wyciagania kolejnych co lepszych nefow..
1.
EDIT
2.
Szukaj
Mala przygoda z Igs... bede dorzucal w miare wyciagania kolejnych co lepszych nefow..
1.
EDIT
2.
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
przynajmniej dla mnie 1-ka zdecydowanie lepsza. Na 2-ce dziwnie wyszła twarz modelki
Tło na jedynce sztucznie rozmyte? Takie mam wrażenie. Poza tym bardzo fajne zdjęcie, choć przypadkowo (nieskładnie) strasznie odzienie wygląda. Dobre światło.
Dwójeczka to zmrużone oczy, jakaś "obca" ręka, niepiękny układ linii żebra-uda. Patyki nad głową mi mało leżą.
dobitka :
3.
4.
EDIT
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
3 i 4 miód
4 mogła być miód? Po co to przyciemnienie? Patrząc na to zdjęcie czuję się jak podglądacz. Dodatkowo jednak noga tak mocno przyciemniona nie prezentuje się najlepiej. Na 3 podobnie - ładniej oświetlone tło niż sama modelka. Wygląda trochę jakby w obróbce wyciągałeś tło, a modelkę przyciemniłeś. Nie kupuję tego.
pozdrawiam
śliczna dziewczyna...
bardzo, ale to baaaardzo podoba mi się 3ka - fantastyczne kolory i GO... i nawet ten cień ma swój urok...
a na drugim miejscu 1kazdecydowane cięcia...
DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko
3,4 super, na 1 niepotrzebne gacie .. przepiekna modelka
Skontaktuj się z nami