Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Iga

Domyślnie Iga

Mala przygoda z Igs... bede dorzucal w miare wyciagania kolejnych co lepszych nefow..
    1.
    EDIT
    2.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

przynajmniej dla mnie 1-ka zdecydowanie lepsza. Na 2-ce dziwnie wyszła twarz modelki

Domyślnie

Tło na jedynce sztucznie rozmyte? Takie mam wrażenie. Poza tym bardzo fajne zdjęcie, choć przypadkowo (nieskładnie) strasznie odzienie wygląda. Dobre światło.
    Dwójeczka to zmrużone oczy, jakaś "obca" ręka, niepiękny układ linii żebra-uda. Patyki nad głową mi mało leżą.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Tło na jedynce sztucznie rozmyte? Takie mam wrażenie.
    Nie, to jak pamietam 200mm i 2.8 na sigmie 70-200 EX
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ars Zobacz posta
    Nie, to jak pamietam 200mm i 2.8 na sigmie 70-200 EX
    Dobrze pamiętasz - exif mówi to samo

Domyślnie

dobitka :
    3.
    4.
    EDIT

Domyślnie

4 mogła być miód? Po co to przyciemnienie? Patrząc na to zdjęcie czuję się jak podglądacz. Dodatkowo jednak noga tak mocno przyciemniona nie prezentuje się najlepiej. Na 3 podobnie - ładniej oświetlone tło niż sama modelka. Wygląda trochę jakby w obróbce wyciągałeś tło, a modelkę przyciemniłeś. Nie kupuję tego.
    pozdrawiam

Domyślnie

śliczna dziewczyna...
    bardzo, ale to baaaardzo podoba mi się 3ka - fantastyczne kolory i GO... i nawet ten cień ma swój urok...
    a na drugim miejscu 1ka zdecydowane cięcia...
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

sailor
    Gość

Domyślnie

3,4 super, na 1 niepotrzebne gacie .. przepiekna modelka

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów