Close

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 99

Domyślnie

Co Wy wiecie o spadaniu cen !!!
    Ja za swojego d70 z kitem dałem ponad 2 lata temu 6300, a sb800, która musiąłem kupić bo d70 nie potrafił się dogadac z inna lampą dedykowana do nikona, kosztowała mnie 2100. Stare przyśłowie "biednemu wiatr w oczy a lustrzanka cyfrowa taniej" ciagle aktualne.
    Pozdrawiam

Nikon D7000

Domyślnie

No, cena fajna , ale skoro u Hesji za 6200 z gw. NP, to było tylko kwestią czasu jak u TIP-ów będzie mniej. Zajawka już jest dobrze, dobrze - zostanie pieniądz na gripa
    D3x l N70-200 l N28-70 l N14-24 l N60 l .......... itd.

Domyślnie

Wolę zapłacić pare setek więcej i spać spokojnie bo teksty tego rodzaju :
    "Nie wysyłam "za pobraniem". Nie ma możliwości odbioru osobistego. Nie wystawiam faktur VAT "
    delikatnie mowiąc mnie drażnią , zwłaszcza jak nie można odebrać towaru osobiście .
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekoms
    Z uwagi na to,że w wiekszości przypadków jest to towar sprowadzany przeze mnie po zakończonej aukcji - wymagana jest przedpłata. Dlatego czas realizacji transakcji może wynieść do 21 dni roboczych od czasu wpływu środków na moje konto. Nie wysyłam "za pobraniem". Nie ma możliwości odbioru osobistego. Nie wystawiam faktur VAT
    Nie wiem czy jest ktoś odważny za cene 5699 zł na takie warunki.
    Dla mnie jezeli nie ma mozliwości odbioru osobistego śmierdzi to oszustwem.
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Domyślnie

Cena chyba jeszcze fiknie w dół, a to za sprawą... Sony Alfa. Połowę taniej z tą samą matrycą... Jak myślicie?
    Pusta torba team
    BLOG

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Nie ta klasa body...nic nie fiknie.

Domyślnie

canon to też nie te body, a jest z przodu. CCC - cena czyni cuda. najpopularniejszym za chwilę body nikona bedzie D50, wyprzedzi D70/s (p. ankieta a tym forum, moja czy teraz alfa). matryca ta sama co wyżej stojący brat, ale cena niższa - i jest popularniejszy.
    Jak będa dwa body po 10 MP to cena będzie grała rolę. oczywiście nie jedyną, bo jest jeszcze system Nikona, ale i zalety sony - system antydrganiowy, "odkurzacz".
    myślę, że będzie miało znaczenie pojawienie sie soniacza na ceny D200, tym bardziej,że rynek pomału się chyba nasycił tym modelem, więc i tak sądze, że ceny D200 będą szły w dół.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z
    canon to też nie te body, a jest z przodu. CCC - cena czyni cuda. najpopularniejszym za chwilę body nikona bedzie D50, wyprzedzi D70/s (p. ankieta a tym forum, moja czy teraz alfa). matryca ta sama co wyżej stojący brat, ale cena niższa - i jest popularniejszy.
    Jak będa dwa body po 10 MP to cena będzie grała rolę. oczywiście nie jedyną, bo jest jeszcze system Nikona, ale i zalety sony - system antydrganiowy, "odkurzacz".
    myślę, że będzie miało znaczenie pojawienie sie soniacza na ceny D200, tym bardziej,że rynek pomału się chyba nasycił tym modelem, więc i tak sądze, że ceny D200 będą szły w dół.
    Z przodu czego? Sprzedaż D200 jest wyższa niż Eos'a 30D
    Co do "odkurzacza" - mozna sobie zobaczyc efekty.
    http://sonyalfa.pl/obrazy/DSC004.jpg
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Domyślnie

sprzedaz generalnie czy dziennie? skąd masz szczególowe dane?
    D200 jest dłużej na rynku.
    30D ma z taką sama matrycą (8MP) kilka konkurencyjnych korpusów w swojej własnej firmie - 20D (jeszcze do nabycia), 350D i to w znacznie niższej cenie.
    a jaki masz wybór w korpusach nikona z 10MP ?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów