Close

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 99

Domyślnie

tnij nawet bez pozwolenstwa
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

jak o dobrze ze znacznie nie potaniał pewien obiektyw, bo bym sie lekko moze wkurzył.
    hesja wie o czym mówie.
    bo go wczoraj u niego kupiłem
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Jacku, bysmy cene skorygowali...
    tak jak dzis robie z D50

nie ma to tamto 1 dzien da sie zrobic
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

wow , fajna cenka aż mój plan zakupu lepszych szkiełek zamiast puszki troszkę osłabł
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Ech, wkurzyłem się, kupiłem w imfoto.pl dwa tygodnie do tyłu d50 + 18-70 ... a dzisiaj prawie 300zł tańszy. Kurcze mogłem się wstrzymać i dziś wziąłbym d70s + kit. Może chce ktoś odkupić mój dwutygodniowy zestaw d50 + 18-70 + torba w dobrej cenie (taniej niż u Hesji :P) bo mam wielką ochotę wziąść tego d70s Kit w imfoto.pl

Domyślnie

mariuniu....
    2 tygodnie focenia: .... bezcenne
    zie zaluj bo Ci powiem za ile ja kiedys kupilem swoje D70 bez S na koncu z sb-800
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hesja
    mariuniu....
    2 tygodnie focenia: .... bezcenne
    W rzeczy samej - święta racja że radochy z robienia zdjęć nijak nie da się wycenić... Jednak patrząc na aktualną cenę D70 Kit pozostaje pewien niedosyt.. Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hesja
    zie zaluj bo Ci powiem za ile ja kiedys kupilem swoje D70 bez S na koncu z sb-800
    He he nie tylko Ty
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

Mamy wakacje i cenki fajnie spadły. D200 można już wyrwać poniżej 6k PLN, no niewiele poniżej bo o 1 złotysza ale to i tak niezła cena. Szkoda, że szkiełka tak nie spadają, oj bardzo szkoda

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert W
    Mamy wakacje i cenki fajnie spadły. D200 można już wyrwać poniżej 6k PLN, no niewiele poniżej bo o 1 złotysza ale to i tak niezła cena. Szkoda, że szkiełka tak nie spadają, oj bardzo szkoda
    Każdy kij ma dwa końce. Ceny dobrych szkieł tak nie spadają, dlatego ja je kupisz, to na nich nie stracisz tak dużo jak na body
    dwie różne puszki - "staruszki" kilka jasnych szkieł, błysk, torba i dobre chęci

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów