tnij nawet bez pozwolenstwa![]()
Szukaj
tnij nawet bez pozwolenstwa![]()
jak o dobrze ze znacznie nie potaniał pewien obiektyw, bo bym sie lekko moze wkurzył.
hesja wie o czym mówie.
bo go wczoraj u niego kupiłem
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Jacku, bysmy cene skorygowali...
tak jak dzis robie z D50
nie ma to tamto 1 dzien da sie zrobic
wow , fajna cenka aż mój plan zakupu lepszych szkiełek zamiast puszki troszkę osłabł![]()
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Ech, wkurzyłem się, kupiłem w imfoto.pl dwa tygodnie do tyłu d50 + 18-70 ... a dzisiaj prawie 300zł tańszy. Kurcze mogłem się wstrzymać i dziś wziąłbym d70s + kit. Może chce ktoś odkupić mój dwutygodniowy zestaw d50 + 18-70 + torba w dobrej cenie (taniej niż u Hesji :P) bo mam wielką ochotę wziąść tego d70s Kit w imfoto.pl![]()
mariuniu....
2 tygodnie focenia: .... bezcenne
zie zaluj bo Ci powiem za ile ja kiedys kupilem swoje D70 bez S na koncu z sb-800
W rzeczy samej - święta racja że radochy z robienia zdjęć nijak nie da się wycenić... Jednak patrząc na aktualną cenę D70 Kit pozostaje pewien niedosyt.. PozdrawiamZamieszczone przez hesja
![]()
Mamy wakacje i cenki fajnie spadły. D200 można już wyrwać poniżej 6k PLN, no niewiele poniżej bo o 1 złotyszaale to i tak niezła cena.
Szkoda, że szkiełka tak nie spadają, oj bardzo szkoda
![]()
Każdy kij ma dwa końce. Ceny dobrych szkieł tak nie spadają, dlatego ja je kupisz, to na nich nie stracisz tak dużo jak na bodyZamieszczone przez Robert W
![]()
dwie różne puszki - "staruszki" kilka jasnych szkieł, błysk, torba i dobre chęci
Skontaktuj się z nami