Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    jak ja go sobie oglądałem to robił takie dziwactwo! i to nie na boki, tylko góra-dół. W każdym bądź razie, ja mam za małe palce na to
    Bo Eee z 8,9" ekranami mają rozdzielczość natywną 1024x600 i taka jest ustawiona, ale można też ustawić 1024x768 z przesuwaniem i 1024x768 skalowane do proporcji matrycy.
    Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
    D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
    Last.fm | www.marekpraski.pl

Domyślnie

aaa to wiele wyjaśnia
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Sam mam MSI Wind brandowane marką Advent (to samo, ma nawet naklejki MSI, a tańsze o kilkadziesiąt funtów - zabieram ze sobą do studia, gdzie służy w charakterze hosta dla dysku USB, czytnika i odtwarzacza mp3 Świetna sprawa. Bateria trochę za krótko trzyma na mobilne wojaże, ale daje radę... Wcześniej testowałem zawzięcie Asusy eee701 i 900 - ani jeden, ani drugi nie podskakuje. Głównym problemem Asusów jest klawiatura, która naprawdę denerwuje, jest mała i cholernie niewygodna. MSI jest pod tym względem dużo lepszy.

Polecam tego rodzaju wynalazki, są świetne. I tanie jak barszcz.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów