Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Lowepro reporter czy nova?

Witam przymierzam sie do kupienia torby lowepro i zastanawiam sie miedzy dwoma modelami lowepro reporter 300 AW i nowa 4 AW. Mieszkam w malym miescie i nie moge ich sobie obejrzec (bede zamawial przez internet) i chcialbym uslyszec wasze opinnie. Co do gabarytow i pojemnosci to mysle ze sa podobne. Interesuje mnie najbardziej jaka roznica jest w urzytkowaniu co do sztywnosci torby. Podobno nova jest sztywniejsza (czy to zaleta czy wada ?) a reporter mieksza. Ktora lepiej sie uzytkuje?
    Z gory dziekuje za opinnie
    Martin33

[ Dodano: Czw 01 Cze, 2006 ]
    Acha, nie wiem czemu jakos tak bardziej ku nove 4 AW sie sklaniam, czy to bedzie dobry wybor?
    Martin33

Domyślnie

To chyba nie jest ten dział... Takie rzeczy wrzucaj do działu "Obiektywy i akcesoria"
    Pzdr
    lenek

Domyślnie

A czy torba/plecak fotograficzny to jest DSRL, do jasnej.........(autocenzura)
    Przenosim.
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Przepraszam jestem nowy ), nastepnym razem bedzie lepiej
    Martin33

Domyślnie Re: Lowepro reporter czy nova?

Weź pod uwagę Tamrac PRO 8, przerobiłem już w swoim życiu kilka toreb (w tym ze 3 modele Lowepro) i dopiero Tamrac był strzałem w 10.
    pozdrawiam
    Artur

Domyślnie

WPADNIJ NA STRONE

http://cambags.com

masz tam test roznych toreb, duzo fotek toreb zapakowanch sprzetem, itp.
    wiec bez wychodzenia z domu porownasz i dopasujesz sobie torbe do swoich potrzeb
    pozdrawiam
    Dziwie sie tym co maja wiecej postow na forum niz zdjec w swoim archiwum ...

Domyślnie

OK, to juz mam reportera 300 AW - dobry wybor !!!
    chodz jest jeden minus - kieszen z przodu nie jest zapinana na zamek (jedynie przykrywa ja klapa), ale to ze jest bardziej miekka od serii nova to duzy plus.
    Martin33

Uprawnienia umieszczania postów