Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Domyślnie laptop asus M70VM

zanabyłem coś takiego- http://asus.com/products.aspx?l1=5&l...64&modelmenu=1
    naprawdę fajowski ekran Full HD- 1920x1200- dwie lampy -świeci rewelacyjnie-dostępne parę profili kolorowo duża mozliwość regulacji...może ktoś również używa?
    Ostatnio edytowane przez cichy70 ; 24-08-2008 o 16:16

Domyślnie

cichy70

Nie potraktuj tego jako chęć zdyskredytowania Ciebie czy Twojego wyboru. To tylko moja subiektywna ocena.

Miałem to coś przez kilka godzin. Pod spodem w obudowie jest woofer co czyni dźwięk ciekawszym.
    Do szału doprowadza błyszczący ekran. Gdyby nie glare to jest to ciekawy sprzęt. Działa szybko i nic dziwnego. Parametry mówią same za siebie.
    Ale ekran.
    Złamanego grosza bym nie dał za coś co ma tak spi… podstawowy sposób komunikowania z moim prawym i lewym okiem. Niech mi ktoś wytłumaczy po co w sprzęcie za 5 kilo wstawiono buraczany monitor?
    Większy kontrast, kolor lepszy? G…a nie kolor i kontrast.
    x

Domyślnie

ja dostałem takie coś w prezencie i efekt jest taki, że muszę teraz wydać kupę kasy na monitor
    W dodatku brakuje mi jakiejś konkretnej instrukcji, kupa dodatków a nie ma książeczki która wyjaśnia co do czego... .
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Uprawnienia umieszczania postów