//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
byl calkiem spokojny jak na kota i dal podejsc w miare blisko do siebiewszelkie uwagi mile widziane.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
byl calkiem spokojny jak na kota i dal podejsc w miare blisko do siebiewszelkie uwagi mile widziane.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 03-12-2024 o 12:25 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog
alez kot! wow! niesamowity.
troszke ciasno nad uszkami
Put some fun between your legs
-ride a horse
oj. az tak wygodnie z tym kadrowaniem to nie mialamnie moglam sie z abardzo krecic, chcial uciec na sam moj widok.
aczkolwiek, pyszczek mial swietny, wiec nie moglam sie oprzec ^^
D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog
wygląda jak by siedział w pierdlu za zabójstwo ze szczególnym okrucieństwem![]()
Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/
ma jakieś dzieci - adoptowałbym
superkicia
Bardzo ładne zdjęcie, ale fakt - pyszczek ma wrednawy /ale to już nie jego wina/![]()
Tutaj jest... podpis
piękny kocur, bardzo fajnie złapana minka![]()
Nie wiem tyle, ile wie Bóg, ale na pewno wiem tyle, ile Bóg wiedział, gdy był w moim wieku...
HAH! Bosko ;]
czy kotciak ma male, nie wiem. sam wydawal sie dosc mlody. klatkowiec tzw., mieszkal przy takiej kamienicy w Sobieszewie.
Skontaktuj się z nami