Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: ZOO Opole

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

i o taka krytykę chodzi
    1 niestety kadrować z innej perspektywy nie mogłem bo z prawej krzaki z lewej jakieś inne chabazie a z drugiej strony woda a ja niestety po wodzie nie chodzę
    2 teraz już wiem że przydałoby się to większe GO i ostrzenie na ptaka ale no niestety wtedy jeszcze tego nie wiedziałem.
    dziękuje za wypowiedzenie się i czekam na dalsze komentarze.

pozdrawiam
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateo912 Zobacz posta
    1 niestety kadrować z innej perspektywy nie mogłem bo z prawej krzaki z lewej jakieś inne chabazie a z drugiej strony woda a ja niestety po wodzie nie chodzę
    Bardziej mi chodzilo o to zebys zszedl blizej gleby czyli padl na klate No chyba, ze tez byly chaszcze... choc mogles je przydeptac jak byly trawiaste
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Bardziej mi chodzilo o to zebys zszedl blizej gleby czyli padl na klate No chyba, ze tez byly chaszcze... choc mogles je przydeptac jak byly trawiaste
    hmm no wiesz wszystko jest możliwe ale nie sądzę żeby to było prawidłowo zrozumiane przez być może przyszłych teściów(taka niby rodzinna wycieczka )
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Jednyka ładna. Bardzo przypomina mi jakąś windowsowską tapetę. Pomysł nie najoryginalniejszy, ale realizacja OK.
    Dxxx Fx Fxx Pxxxx

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateo912 Zobacz posta
    hmm no wiesz wszystko jest możliwe ale nie sądzę żeby to było prawidłowo zrozumiane przez być może przyszłych teściów(taka niby rodzinna wycieczka )
    A to racja, pomysleliby, ze jestes jakims fanatykiem fotografii, dla ktorej zrobisz wszystko i mogliby sie obawiac o corke
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Uprawnienia umieszczania postów