Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Czaty

Domyślnie Czaty

1.

2.

Oba zdjęcia zrobione z ukrycia(namiot).Pogoda kiepska,pochmurno i deszczowo.

Domyślnie

Ech... widzę, że zimki to temat obowiązkowy Niech no tylko kupię armatę jakąś to trzeba będzie zapolować...
    Jak blisko musi zimek usiaść czatowni żeby go tak ustrzelić ?
    Michał
    D80 i kilka obiektywów

Domyślnie

kadry sie podobają, ale widać że zdjęcia były nieostre i je ostrzyłeś propgramowo. I deczko szumią.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez december Zobacz posta
    kadry sie podobają, ale widać że zdjęcia były nieostre i je ostrzyłeś propgramowo. I deczko szumią.
    Zdjęcia w oryginale były ostre ale te są sporo kadrowane.
    Pozdrawiam

Domyślnie

skąd Wy bierzecie te zimorodki - ja kurcze jeszcze nawet nie widziałem nigdy tego ptaka a o zrobieniu mu zdjęcia nie wspominając ...
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eldritch Zobacz posta
    skąd Wy bierzecie te zimorodki - ja kurcze jeszcze nawet nie widziałem nigdy tego ptaka a o zrobieniu mu zdjęcia nie wspominając ...
    Przepis

Musisz "rozejrzeć się" po okolicy i znależdż trochę czystej , najlepiej płynącej wody.Dobrze gdy nad wodą jest trochę powalonych drzew lub zwisąjacych nisko gałęzi.One właśnie stanowią stanowiska obserwacyjno-łowieckie dla Zimorodka.Najczęściej jednak możesz go usłyszeć gdy przelatuje nisko nad lustrem wody niczym błekitno-rubinowy pocisk. Zanim zaczniesz fotografować czeka cie troche poszukiwań modela i znalezienie najlepszego miejsca.

Pozdrawiam

Domyślnie

thx tomek61
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Uprawnienia umieszczania postów