Close

Strona 18 z 20 PierwszyPierwszy ... 81617181920 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 255

Wątek: Pierwsza firma

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

ogólnie to trzeba pisać, ale dzwoń do swojego UP i gadaj, może Ci się uda bez pisania, zależy od okoliczności...

Domyślnie

Podanie do Dyrektora że w zwiazku z obniżakmi/zmianami rynkowymi/ofertowymi cen chcesz dokonac zakupu czegoś tam jeszcze albo inne uzsadnienie.

Domyślnie

no wlasnie sie nie da dogadac
    myslalem tylko, ze moze jest jakis formularz do wypelnienia...
    dzieki za pomoc
    Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
    www.blog.pressfocus.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lacha Zobacz posta
    no wlasnie sie nie da dogadac

Ale tu się z nikim niedogadujesz.

Piszesz podanie.

"...w zwiazku ze zmianą oferty rynkowej a także spadkiem cen towarów które uwzgledniłem w Biznesplanie od momentu jego złożenia do dnia dzisiejszego proziłbym o uznanie mojego podania i możlwiośc wykorzystania pozostałych 1200zł na zakup ... (np. Nikkor 50/1.4)...

Proszę o pozytywne rozpatzrenie moejej prośby"

Zanosisz i koniec.

Na papierze niech Ci odpwoie.

Chyba ze Cie nie lubi :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NeroN6 Zobacz posta
    Ale tu się z nikim niedogadujesz.
    nie wprowadzaj proszę kolegi w błąd

jeśli nic nie stoi na przeszkodzie to musisz złożyć pismo, i czekać na odpowiedź, o żadnych drukach/formularzach nic nie wiem
    jeśli natomiast jest bardzo mało czasu (tak jak w moim przypadku) to dzwonisz grzecznie do UP, tłumaczysz i bez problemu się dogadujesz z przemiłą Panią urzędniczką, a pismo składasz po fakcie, nie czekając na zgodę (tak jak w moim przypadku)

pozdrawiam

Domyślnie

No tak, ale skoro sie nie da dogadac drogą tel. jak sam wczesniej napisał to na papierze trzeba

Ja to miałem wogóle akcję, bo moje podanie w ramach pzreprowadzki PUP zagineło... w rejestrze nie było wpisane, a ja głupi nie zrobiłem kopii że zostało pzryjęte w Urzędzie ale naszczęście się udało.

Jak składasz jakieś podanie etc. To zrób diwe kopie i jedną niech Ci przyjmująca osoba podbije i odatuje (otaguje ).

Domyślnie

A ja tak z czystej ciekawości, te pieniądze które "daje" Powiatowy Urząd Pracy na rozpoczęcie własnej działalność to są kwoty netto czy brutto?

Domyślnie

Brutto
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

A Ja mam pytanie do tych co już pisali.Czy lepiej pisać na 18.600 jakie dają czy lepiej na więcej np.25 tyś żeby dostać te 18 a nie np 10tyś.

Domyślnie

Ja pisałem na 18 i dostałem 18. Szczerze mówiąc to nie znam przypadku żeby ktoś dostał mniej niż napisał.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Strona 18 z 20 PierwszyPierwszy ... 81617181920 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów