ogólnie to trzeba pisać, ale dzwoń do swojego UP i gadaj, może Ci się uda bez pisania, zależy od okoliczności...
Szukaj
ogólnie to trzeba pisać, ale dzwoń do swojego UP i gadaj, może Ci się uda bez pisania, zależy od okoliczności...
Podanie do Dyrektora że w zwiazku z obniżakmi/zmianami rynkowymi/ofertowymi cen chcesz dokonac zakupu czegoś tam jeszcze albo inne uzsadnienie.
no wlasnie sie nie da dogadac
myslalem tylko, ze moze jest jakis formularz do wypelnienia...
dzieki za pomoc![]()
Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
www.blog.pressfocus.pl
Ale tu się z nikim niedogadujesz.
Piszesz podanie.
"...w zwiazku ze zmianą oferty rynkowej a także spadkiem cen towarów które uwzgledniłem w Biznesplanie od momentu jego złożenia do dnia dzisiejszego proziłbym o uznanie mojego podania i możlwiośc wykorzystania pozostałych 1200zł na zakup ... (np. Nikkor 50/1.4)...
Proszę o pozytywne rozpatzrenie moejej prośby"
Zanosisz i koniec.
Na papierze niech Ci odpwoie.
Chyba ze Cie nie lubi :P
nie wprowadzaj proszę kolegi w błąd
jeśli nic nie stoi na przeszkodzie to musisz złożyć pismo, i czekać na odpowiedź, o żadnych drukach/formularzach nic nie wiem
jeśli natomiast jest bardzo mało czasu (tak jak w moim przypadku) to dzwonisz grzecznie do UP, tłumaczysz i bez problemu się dogadujesz z przemiłą Panią urzędniczką, a pismo składasz po fakcie, nie czekając na zgodę (tak jak w moim przypadku)
pozdrawiam
No tak, ale skoro sie nie da dogadac drogą tel. jak sam wczesniej napisał to na papierze trzeba
Ja to miałem wogóle akcję, bo moje podanie w ramach pzreprowadzki PUP zagineło... w rejestrze nie było wpisane, a ja głupi nie zrobiłem kopii że zostało pzryjęte w Urzędzie ale naszczęście się udało.
Jak składasz jakieś podanie etc. To zrób diwe kopie i jedną niech Ci przyjmująca osoba podbije i odatuje (otaguje).
A ja tak z czystej ciekawości, te pieniądze które "daje" Powiatowy Urząd Pracy na rozpoczęcie własnej działalność to są kwoty netto czy brutto?
Brutto
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
A Ja mam pytanie do tych co już pisali.Czy lepiej pisać na 18.600 jakie dają czy lepiej na więcej np.25 tyś żeby dostać te 18 a nie np 10tyś.
Ja pisałem na 18 i dostałem 18. Szczerze mówiąc to nie znam przypadku żeby ktoś dostał mniej niż napisał.
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Skontaktuj się z nami