Close

Strona 16 z 20 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 255

Wątek: Pierwsza firma

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Dziękuję. Chyba jestem przykładem na to, że pomimo braku znajomości i poparcia przy odrobinie detrminacji można wygrywac projekty.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ADAS Zobacz posta
    Dziękuję. Chyba jestem przykładem na to, że pomimo braku znajomości i poparcia przy odrobinie detrminacji można wygrywac projekty.
    No chłopie, dałes radę
    gratuluję wytrwałości i zyczę przyjemnych zakupów
    pozdro
    ff

Domyślnie

Mateusz ?

Domyślnie

no teraz zostałem na placu boju sam

ADAS gratuluje
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Domyślnie

czekam... aż koszmary mam:

dwa dni temu:
    jestem na weselu, siedzę z orkiestrą obiad, jak zwykle wcześniej zjadłem i czyszczę sprzęt aż tu nagle w moim d3 pęknięcie... przyglądam, 'macam' powiększa się, aż rozkładam go na części pierwsze: od obudowy aż po matryce... cały spocony siedzę wszyscy pytają co się dzieje... a ja 'pełno w porach' ale jakoś powoli go złożyłem i dalej robiłem fotki... rano szybko bieg do torby... cała zdrowa...

dzisiaj tzn wczoraj w nocy:
    siedzę na necie, jak zwykle kilka razy strona marr-u w ciągu dnia sprawdzana, aż tu tym razem są... są wyniki... lista wygranych... nie ma... lista rezerwowa... nie ma... lista odrzuconych (za mało punktów)... jestem... dół, deprecha, czarny jaś na stole... - jak się obudziłem, za nim się załadowała strona marr-u długo gryzłem się czy to jawa czy sen. Z jawy tylko 'jaś' na stole.

i jak tu człowiek ma być zdrowy? Jak dostanę, idę do psychologa leczyć to... a faktura za wizyty na firmę...
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Domyślnie

Mateusz ?

Domyślnie

Słucham Cię ADASie
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Domyślnie

masz coś już?

Domyślnie

Pokazywali właśnie w TVN 24 ile osób czeka na złożenie wniosku na dotację z UE w Warszawie.
    Kolejki stoją już 2 dzień pod biurem, gdzie składa się projekty, a nabór zaczyna się jutro.

Spora konkurencja się szykuje

Domyślnie

Mini to czemu Ciebie tam nie ma. Przed telewizorem nie zrealizujesz swoich marzeń.

Ja już mam oficjalny papier o przyznanej dotacji. Nie chwaląc się mam 6 lokatę.
    Jutro zakładam firmę i składam papiery do umowy.

A tak na marginesie to chyba długi proces, odstrasza ludzi. Dodatkowo zainwestowany czas i energia może nie przynieść sukcesu.
    Faktem jest że część osób ( u mnie 42) zmarnowało czas ale szacunek, że chciały.

Strona 16 z 20 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów